ETUSIVU        KURSSIT        KUTOMO        KÄSITYÖKOULU        KAUPPA        TAPAHTUMAT        NÄYTTELYT        TAITO KESKI-POHJANMAA        YHTEYSTIEDOT    

 

KANKURI KOKKOLA
TAITOKESKUS KALAJOKI
TAITOKESKUS KANNUS
TAITOKESKUS SIEVI


 

AMMATILLINEN LISÄKOULUTUS

AMMATILLINEN LISÄKOULUTUS
Taito Keski-Pohjanmaa ry järjestää räätälöityä käsityöammatissa toimimiseen, käsityöyrittäjyyteen ja käsityön ohjaaja- ja kouluttajatoimintaan liittyvää ammatillista lisäkoulutusta.
Koulutus toteutetaan yhteistyökoulutuksina ammatillisten koulutusjärjestäjien kanssa.

TYÖKUNTOKOULUTUKSET
Kankurissa toimii työtoiminnan INTO-ryhmä, jossa on 20 paikkaa. Osallistujat pääsevät Kankuriin Kokkolan työllisyys- ja aktivointitiimin kautta, pohjakoulutuksesta ja työkokemuksesta riippumatta. 
INTO-pajassa tehdään Kankurin työtehtäviä, mm. materiaalipaketteja, materiaalien käsittelyä, siistimistä ja monenlaisia käsityöneuvontaan liittyviä avustavia työtehtäviä. 

INTO-ryhmällä on kokoaikainen ohjaaja. Käsityön parissa työskentely on monipuolisesti kuntouttavaa, lisää taitoja, antaa mahdollisuuden olla osana ryhmätoimintaa ja työyhteisöä. INTO-pajasta siirrytään, tilanteesta riippuen, työhön, työharjoitteluun, opiskelemaan tai eläkkeelle.


KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA
Kankuri ja käsityökeskukset Kannuksessa, Kalajoella ja Sievissä tekevät yhteistyötä kuntien kuntouttavan työtoiminnan kanssa. Työtoimintapaikkoja kannattaa kysyä omalta paikkakunnalta 

Kankuri on järjestänyt kuntouttavaa työtoimintaa vuodesta 2003 lähtien, INTO-kursseja vuodesta 2006 
ja INTO-pajaa vuodesta 2010 lähtien.


TYÖHARJOITTELU
Kankuri ja käsityökeskukset Kalajoella, Kannuksessa ja Sievissä tarjoavat työharjoittelua ja työkokeilua käta- tai lähialoilta valmistuneille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta suorittaa käta-alan työssäoppimisjaksoja ja -näyttöjä eri toimipisteissämme.


LISÄTIETOA, YHTEYDENOTOT
Koulutusvastaava Tuija Isopahkala 
+358 (0)44 3363503, +358 (0)6 8328550 etu.suku(at)taitokeskipohjanmaa.fi

 

© Taito Keski-Pohjanmaa ry I Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola  I    Suomi Finland