ETUSIVU        KURSSIT        KUTOMO        KÄSITYÖKOULU        KAUPPA        TAPAHTUMAT        NÄYTTELYT        TAITO KESKI-POHJANMAA        YHTEYSTIEDOT             

 

KANKURI KOKKOLA
TAITOKESKUS KALAJOKI
TAITOKESKUS KANNUS
TAITOKESKUS SIEVI


 

TAITO KÄSITYÖKOULU

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa ja Sievissä. Käsityökouluun voivat hakea 7-9-vuotiaat tytöt ja pojat. Aikuisten käsityökoulu toimii Kokkolassa. Sinne voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16-vuotta täyttäneet.

Käsityökoulussa tehdään kaikenlaisia käsitöitä! Sahataan, naulataan, hiotaan ja höylätään, väännetään rautalankaa, huovutetaan, kudotaan kangaspuilla, painetaan kangasta, värjätään, kehrätään, maalataan, tutustutaan luonnonmateriaaleihin ja punontoihin, piirretään ja suunnitellaan. Opetus on etenevää, uusi rakennetaan jo opitun päälle ja taidot syvenevät.

Kokkolassa toteutetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelmaa ja käsityökoulua käydään koko peruskoulu- ja lukioajan. Maakunnan käsityökeskuksissa toteutetaan yleisen oppimäärän opetussuunnitelmaa ja koulu kestää 6 vuotta. Opetusryhmät kokoontuvat kerran viikossa iltapäivisin ja iltaisin syyskuusta toukokuuhun. Aikuisten käsityökoulu noudattaa yleisen oppimäärän opetussuunnitelmaa, joka toteutuu 5 vuodessa.

Käsityökoulun hakuaika on toukokuu. Taitokeskuksista saa hakulomakkeen. 
Kannattaa kysellä eri paikkakuntien ja vuosikurssien mahdollisia vapaita oppilaspaikkoja. 

Käsityökoulun lukukausimaksut maksetaan syksyllä ja keväällä:
Sievi, Kannus ja Kalajoki 95 €/henkilö, sisaralennus perheen muille lapsille -7 €.
Kokkola 130 €/henkilö, sisaralennus perheen muille lapsille -7 €.


________________________________________________________________________________________________


HAKULOMAKE >

TÄYDENNYSHAKU käsityökouluun Kokkolassa, Kannuksessa, Kalajoella, Sievissä käynnissä! Voit täyttää hakukaavakkeen oheisesta linkistä.
LISÄTIETOA, YHTEYDENOTOT
Päivi Tyhtilä. käsityökouluvastaava
+358 (0)44 3363502, +358 (0)6 8328550
paivi.tyhtila (at) taitokeskipohjanmaa.fi

 

© Taito Keski-Pohjanmaa ry I Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola  I    Suomi Finland