ETUSIVU        KURSSIT        KUTOMO        KÄSITYÖKOULU        KAUPPA        TAPAHTUMAT        NÄYTTELYT        TAITO KESKI-POHJANMAA        YHTEYSTIEDOT          

 

KANKURI KOKKOLA
TAITOKESKUS KALAJOKI
TAITOKESKUS KANNUS
TAITOKESKUS SIEVI


 

KUTOMO

Kutomo on kodinsisustajan työpaja. Kutomo tarjoaa mainiot mahdollisuudet edulliseen ja omaperäiseen sisustamiseen. Kangaspuissa syntyvät miltei kaikki kodin käyttö- ja juhlatekstiilit. sauna- ja keittiötekstiilit, komeat pinta- ja nukkamatot, vuodepeitteet, läpikuultavat verhot ja kuviolliset paneeliverhot ja kuultokudokset - muutamia esimerkkejä luetellaksemme. Puhumattakaan ihanista laskoshameista, ryppyhuiveista ja upeista huovista ja muista huiveista.

Kudontaan ei juurikaan tarvita etukäteistaitoja. Kutomossa on valmiiksi rakennetut kangaspuut, mielenkiintoiset ja ajankohtaiset mallit, jotka yhdessä ohjaajan ja suunnittelijan kanssa räätälöidään juuri sinulle sopiviksi. Paikanpäältä voi hankkia kaikki kudonnanmateriaalit ja -tarvikkeet. Tarjolla onkin komea valikoima monen vahvuisista papereista, tervanaruun, villalangoista mohairiin ja erilaisista matonkuteista pellavan ylellisyyteen.

Kutomossa on päivämaksu, jäsenille päivämaksu puolittuu, ilmoittautumis- ja varausjärjestelmä, materiaalit maksetaan käytön mukaan. Ohjaajat ovat paikalla maanantaisin 9-14, ti-pe 9-15, kutojilla on myös mahdollisuus omatoimiseen työskentelyyn. Varaa kudonta-aikaa oman paikkakuntasi käsityökeskuksesta.


LISÄTIETOA, YHTEYDENOTOT
Marja-Liisa Katajala, neuvontavastaava
+358 (0)44 3363501, +358 (0)6 8328550
marja-liisa.katajala (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Satu Pynssi, kutomovastaava
+358 (0)44 3363506
satu.pynssi
(at) taitokeskipohjanmaa.fi

 

© Taito Keski-Pohjanmaa ry I Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola  I    Suomi Finland