Taito Craft Shop ja Festarikäsityöt Kaustinen Folk Music Festival 9.-15.7.2018

Taito Keski-Pohjanmaa ry järjestää Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla hyvän suomalaisen käsityön myyntinäyttelyn. TAITO CRAFT SHOP on avoinna ma klo 15-22, ti-la 10-22.

Ilmoittaudu myyntinäyttelyyn heti tai viimeistään 25.5.2018. kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi tai KANKURI, Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola.

Kaustinen 2018 myyntinäyttely>

 

Taito Keski-Pohjanmaa ry järjestää Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla kaikille avoimia käsityöpajoja, työnäytöksiä ja valtakunnallista käsityön myyntinäyttelyä.

FESTARIKÄSITYÖT – WORKSHOPS
Festarikäsitöissä on päivittäin tekemisenpajoja aikuisille ja lapsille.
Pajoihin pääsee osallistumaan pelkällä aluelipulla, pajoissa on nimellinen materiaalimaksu. Pajoissa voi seurata mestareiden ja pajalaisten työskentelyä, voi kokeilla ihan itse tekemistä, tekemisen parissa voi viipyä koko päivän tai viikonkin. Pajoihin kannattaa tulla kauempaakin – tarjolla on aina uusia tekemisen ideoita. Opettajina ovat eri alojen käsityömestarit ja Taito Keski-Pohjanmaan ohjaajat. Tervetuloa nauttimaan tekemisestä ja viihtymään!

TAITO CRAFT SHOP
Yläkoululle rakennetussa myyntinäyttelyssä, POP UP-myymälässä, on runsaasti käsityömateriaaleja ja tekemisen ideoita, hyvää tekevää käsityötä ja maailman craftiä, koruja, keskipohjalaistuotteita ja käsityö designia ympäri Suomen.

 

LISÄTIETOA
Jaana Päivärinta, +358 (0)44 3363504
Tuija Isopahkala, +358 (0)44 3363503
etu.suku (at) taitokeskipohjanmaa.fi
kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi