Sinustako rehtori Keski-Pohjanmaan Taito-käsityökouluun

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa, Kaustisella ja Sievissä. Aikuisten käsityökoulu toimii Kokkolassa ja Kalajoella. Taito käsityökoulu on käsityön taiteen perusopetuksen yleisen / osa laajan, oppimäärän opetussuunnitelman mukaista opetusta antava oppilaitos. Opetukseen kuuluu myös varhaisiän käsityökoulu Kokkolassa ja syksystä 2020 alkaen Kalajoella.

Haemme käsityökouluumme rehtoria

Edellytämme sinulta taiteen perusopetuksesta annetussa laissa (633/1998) mukaista kelpoisuutta. Työaikasi on 38 tuntia viikossa, josta opetusvelvollisuus on 10-15 tuntia. Toivomme, että olet luova uudistaja, omaat hyvät verkostoitumis-, viestintä- ja käsityötaidot sekä olet valmis työskentelemään yhdistyksemme kehittämistehtävissä. Lisäansioksi luemme työkokemuksen taiteen perusopetuksen parissa, kokemusta tapahtumien tuottamisesta ja toteuttamisesta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työtä ja kehittyä työssä sekä yhteistyön ihanien opiskelijoiden parissa. Työ tulee ottaa vastaan viimeistään helmikuun alussa 2020.

Hakemuksen, cv:n ja palkkatoivomuksesi pyydän lähettämään 13.12.2019 mennessä sähköpostiin: tuula.puoskari@taitokeskipohjanmaa.fi.
Lisätietoja vain puhelimitse +368443363500, toiminnanjohtaja Tuula Puoskari.