Haluatko olla mukana edistämässä käsityötaitoja Sievissä?

Taito Keski-Pohjanmaa ry taitokesipohjanmaa.fi on osa valtakunnallista Taitoliittoa, jonka tehtävänä on edistää käsityötä kulttuurina, taitona ja elinkeinona. Nyt haemme vastaavaa neuvojaa taitokeskus Sieviin. Aloitamme Sievissä palvelujen uuden toimintamallin kehittämisen ja toteuttamisen, joten vastaavana neuvojana pääset kehittämistyön ytimeen. Taitokeskus Sievi on lämminhenkinen paikka, jossa käsityötä voivat harrastaa niin aikuiset kuin lapset.

Toimenkuvaasi kuuluu taitokeskus Sievin toiminnasta vastaaminen, neuvonta- ja ohjaustyötä kursseilla, kutomossa ja tapahtumissa sekä palveluiden, materiaalien ja tuotteiden myyntiä samassa talossa sijaitsevassa pienessä myymälässä. Tulet vastaamaan vastuualueen taloudesta, varaston hallinnasta ja paikkakunnan sidosryhmätyöstä. Tässä sinulla on tukena kokenut yhdistyksen henkilökunta.

Työpaikkasi sijaitsee kauppakiinteistössä, jossa toimiin mm. Sievi Shop. Kanssasi taitokeskuksessa työskentelee osa-aikaisesti avustaja/tuntiopettaja. Muodostatte yhdessä innostuneen ja tehokkaan tiimin, joka tekee tiivistä yhteistyötä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää innostusta, luovuutta, rohkeutta ja soveltuvaa koulutusta esim. käsityöalan artenomi (amk), artesaani tai vastaava koulutus ja kokemus alalta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen opetus- ja ohjaustyöstä sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Tärkeäksi taidoksi katsomme kudonnan perustaitojen hallinnan, monimateriaalisen osaamisen ja kokemuksen käsityötekniikoissa. Koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme, joten odotamme ennen kaikkea kiinnostusta uuden oppimiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on;

– koulutus, joka antaa valmiuksia käsityön ohjaustoimintaan

– hallitset kankaankudonnan

– innostut käsityötaitojen ohjaustyöstä

– olet helposti lähestyttävä ja tulet toimeen kaiken ikäisten ihmisten kanssa

– haluat olla mukana luomassa käsityöelämyksiä myös digitaalisesti

– työtä pelkäämätön asenne ja mahdollisuus joustaviin työaikoihin

– motivoidut asiakaspalvelusta ja myynnistä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä keskipohjalaisen ja Sievin alueen käsityökulttuurin edistämisen parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja saat olla mukana upeassa työyhteisössä hyvine etuineen. Palkkaus neuvonta-alan TES:n mukainen.

 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi 22.11.2021 klo 15.00 mennessä:  tuula.puoskari@taitokeskipohjanmaa.fi Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja haastatteluja voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Tutustu myös TE-palveluden ilmoitukseen >

 

Lisätietoja Tuula Puoskari, 044 3363500