Ponnahdus jatkokoulutukseen – ala kiinnostaa – oma sisustusprojekti mielessä

Kankurin Sisustuskoulu tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden alan koulutukseen hakeutuville, alan vaihtajille tai sisustussuunnittelusta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sisustusalan tehtävissä työskenteleville.

Sisustuskoulussa voi opiskella myös työn ohella – lähiopetukset ovat pääosin iltaisin ja viikonloppuisin. Ne joilla on alan työkokemusta entuudestaan, voivat koulutuksen jälkeen hakeutua suorittamaan sisustusalan ammattitutkinnon osaa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Sisustussuunnittelun koulutus koostuu lähiopetuspäivistä, jolloin käydään läpi monipuolisesti ja intensiivisesti sisustussuunnittelun eri osa-alueita. Lähiopetuspäivien aiheita ovat mm.:

• asunto- ja tilasuunnittelun eri osa-alueet
• sisustustyylien tuntemus
• teknisen ja perspektiivipiirtämisen eri vaiheet sekä siihen sisältyvää ohjattua piirustusta
• värioppi ja värien käyttö sisustamisessa
• pintamateriaalien käyttö eri kohteissa
• valon ominaisuudet, eri tilojen valaistustarpeet sekä valaistussuunnittelun perusteet
• keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelu
• sisustustekstiilit ja niiden käyttökohteet
• sisustuksen viimeistely, sommittelu sekä stailausKoulutuksen päätteeksi tehdään projektityö, jossa hyödynnetään ja esitellään koulutuksessa opittuja tietoja ja taitoja. Projektityö voi olla itsenäisesti tehty suunnittelutyö tai tutkielma alaan liittyvästä osa-alueesta.Oppimisen tukena ovat yritysvierailut alan paikallisiin yrityksiin, jotka edustavat oman alueensa parhaimmistoa. Yritysvierailuilla pääsee syventymään ja tutustumaan mm. eri pintamateriaaleihin, tekstiileihin sekä valaistukseen. Koulutuksen alkupuolella vieraillaan Habitare-messuilla.

Koulutuspaikkana on Taitokeskus KANKURI, Mannerheiminaukio 3, Kokkola.

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen kokonaishinta on 850 €. Koulutus laskutetaan kahdessa erässä: syyskuussa 425 € ja helmikuussa 425 €. Habitaren sisäänpääsyliput kuuluvat koulutuksen hintaan. Matkakustannukset eivät sisälly hintaan.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa on seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja koulutus sekä kerro lyhyesti, miksi hakeudut koulutukseen. Koulutukseen mahtuu vain 16 oppilasta ja täytämme opintoryhmän hyväksyttyjen hakemusten mukaan.
Hakuaika 7.8.-25.8.2017

Lisätietoja ja hakemukset:
vastuukouluttaja Tuula Puoskari tuula.puoskari(at)taitokeskipohjanmaa.fi, p. 044 3363500.

KOULUTUKSEN AIKATAULU:

[pdf-embedder url=”https://taitokeskipohjanmaa.fi/wp-content/uploads/sites/4/2017/08/Kankurin-sisustuskoulu-2017.pdf” title=”Kankurin sisustuskoulu 2017″]