Tavataan Käsityön äärellä ke 2.11.

Taitokeskus Kankuri klo 17.30 sekä Käytävä-Galleria klo klo 18.30. Taitokeskus Kankuri, Mannerheiminaukio 3, Kokkola.

Vuoden käsityöharrastaja 2022 Tuija Mäki Käsityön äärellä tapahtumassa Kokkolassa

Valtakunnallisessa käsityögaalassa Kokkolassa valittiin vuoden 2022 käsityöharrastajaksi Tuija Mäki Pirkanmaalta. Valinnan suorittavat Kansalaisopistojen liitto, Suomen kädentaitomessut ja Taitoliitto. On ilo saada vuoden käsityöharrasta kertomaan omasta intohimostaan, käsitöistä.
Käsityön tekeminen on muutakin kuin neulomista. Tämän tuo esille vuoden käsityöharrastaja Tuija Mäki, Käsityön äärellä tapahtumassa taitokeskus Kankurissa, Kokkolassa.
Monipuolinen käsityön taitaja, aktiivinen käsityön innostaja välittää käsityön iloa ympärilleen mm. upealla Värikäs kädenjälki -blogillaan.

 

Mäki on monipuolinen tekijä, joka jakaa osaamistaan ja omia ohjeitaan muille käsityön harrastajille. Kannustavalla ja muut huomioon ottavalla asenteella hän on innostanut myös muita kädentaitojen maailmaan. Hän kehittää jatkuvasti itseään ja ottaa uteliaasti haltuun uusia tekniikoita.

 

Tuija Mäen puheenvuoron jälkeen avataan Käytävä-Galleriassa Taito Keski-Pohjanmaan kokoama näyttely Vallaton villa Käytävä-Galleriassa.

 

Käsityön äärellä ke 2.11. klo 17.30. Taitokeskus Kankuri, Mannerheiminaukio 3, Kokkola. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Klo 17.30 -18.15 Palkittu vuoden 2022 käsityöharrastaja Tuija Mäki
Käsityöbloggaaja Värikäs kädenjälki -blogisti. Laaja ja monipuolinen erilaisten tekniikoiden kirjo herättää kysymyksen, miten ihmeessä Tuija on oppinut tuon kaiken ja mistä kumpuaa halu oppia?

Klo 18.15-18.30 teetarjoilu

Klo 18.30-19 Vallaton villa -näyttelyn avajaiset ja tuotteiden esittely. Tuula Puoskari.