Kankuritalo

sisustustekstiilejä

Kankuritalo

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
puh 06 8328550, kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi
ma-to 9-17, pe 10-18
ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan
www.facebook.com/taitokeskipohjanmaa

 

Taitokurssit

Kankurin kursseille osallistuminen on helppoa, kurssit ovat kaikille avoimia, etukäteistaitoja ei juurikaan tarvita, ohjausta saa kädestä pitäen ja taito karttuu tekemisessä.

Kurssit järjestetään Taitokeskus Kankurissa Kokkolassa. Kursseilla on opetus- ja materiaalimaksu.

Ilmoittaudu kursseille: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi  tai p. 06 8328550. Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen kurssia. Peruuttamatta jätetyistä kursseista veloitetaan puolet opetusmaksun suuruudesta.

Lue uusi asiakaslehtemme verkossa!

ASIAKASLEHTI KEVÄT 2018 >

 
Talvilomaviikon pajat

Taito Keski-pohjanmaa ry /Kankuri järjestää paljon tekemistä talvilomaviikolla. On pajoja aikuisille ja lapsille yhdessä sekä lasten pajoja.

Kolme korvaa – lastenhuoneen taulusarja
Ti 27.2. klo 17-20; Vain materiaalimaksu 35 e/kpl. Sisustustauluja lastenhuoneeseen vanukirjonnalla ja kehyksiä kuvioiden. Kolme mallia. Ota mukaan puoliso, isovanhempi tai ystävä, niin ehditte saada useamman taulun tehtyä.

Pisankamunat
Ke 28.2. klo 15-20; vain materiaalimaksu 20 e / 4 munaa. Aidot, valmiiksi puhalletut kananmunat. Paljon värejä, valmiita kuvioaiheita. Alle 10-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa.

Munakulhot
To 1.3. klo 15-20; vain materiaalimaksu 22 e / 2 kpl. Herkkä munakulho pääsiäisruoholle tai koristeille. Varaa aikaa 2 h. Lapset alle 10-v yhdessä vanhemman kanssa.

Ilmoittaudu kursseille: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi  tai p. 06 8328550.

 
Loma käsillä – tekemistä talvilomaviikolle alakouluikäisille

Työpaja 1 ja 2: Kaleidoskooppi
Ma 26. tai ti 27.2. klo 11-14
Miten maailma muuttuu kun katsoo kaleidoskoopin läpi?
Tule valmistamaan oma Kaleidoskooppi. Materiaalina pahvi, langat, peili, helmet ja maalit. Ota mukaan omat eväät ja pukeudu niin, että voit työskennellä liiman ja maalien kanssa. Pajan hinta: 10 e sisältäen materiaalit.

Työpaja 3: Naulakko
Ke 28.2.- to 1.3. klo 11-14
Valmista itsellesi naulakko. Naulakkoon voit ripustaa sinulle tärkeitä asioita tai jopa vaatekappaleen. Materiaalina puu, rautalanka, helmet sekä erilaiset liimattavat koristeet. Ota mukaan omat eväät ja pukeudu niin, että voit työskennellä liiman ja maalien kanssa. Jos haluat koristella naulakon jollain omalla valokuvalla, ota sellainen mukaan. Pajassa on mahdollista valmistaa yksi kahden-kolmen koukun naulakko. Pajan hinta: 28 e sisältäen materiaalit.

Sätkynukkepaja eskarilaisille ja nuoremmille (4-5 v.) yhdessä vanhemmen kanssa
Pe 2.3. klo 12-13.30
Leikkisä sätkynukke sopii moneen leikkiin tai vaikkapa huoneen koristeeksi. Materiaalina kartonki, lanka, kangasta ja haaraniittejä. Ota mukaan omat eväät ja pukeudu niin, että voit työskennellä liiman kanssa. Pajassa on mahdollista valmistaa yksi sätkynukke. Pajan hinta: 10 e sisältäen materiaalit.

Ilmoittautumiset lasten pajoihin etukäteen: jaana.torikka (at) taitokeskipohjanmaa.fi tai 0503363519.
Mukaan mahtuu 10 oppilasta/paja. Työpajat Kankurissa, Mannerheiminaukio 3 Kokkola.

 
Kutomo on kodinsisustajan työpaja

LUE LISÄÄ KUTOMOSTA >

 
TAITO Käsityökoulu

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa ja Sievissä. Käsityökouluun voivat hakea 7-9-vuotiaat tytöt ja pojat. Lisäksi Kokkolassa toimii aikuisten käsityökoulu, johon voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16-vuotta täyttäneet.

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

 
Taideroihu

Taideroihu on Taito Keski-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan konservatorion ja Lasten ja nuorten kuvataidekoulun yhteishanke, joka tuo taidepajatoimintaa, käsityötä, tanssia, musiikkia ja kuvataidetta alueen koulujen iltapäiviin. Pajat on suunnattu 2.-6.-luokkalaisille lapsille ja yläkouluilaisille nuorille.

TAIDEROIHU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

 
Loistavaa - Strålande, lasten ja nuorten kulttuuriviikon pajat

Teemana lapset ja vanhemmat yhdessä, lisätietoja www.kokkola.fi/loistavaa.
Kankurin pajat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

LOISTAVAA - STRÅLANDE >

 
Kankurin Joulumyyjäiset 

Joulumyyjäiset täyttävät Kankuritalon iloisella joulumielellä 25.11.-26.11.2017, la klo 10-16 ja su klo 11-15.

KANKURIN JOULUMYYJÄISET >

 
Kokkolanseudun opiston kurssit kevät 2018

Kankuri tekee laajaa koulutusyhteistyötä KSO:n kanssa. Kysy vapaita paikkoja pitkistä kursseista: Kankuri 06 8328550. Kevään kurssit ja ilmoittautuminen www.kokkola.fi/kso-kni.

KOKKOLAN SEUDUN OPISTON KURSSIT >

 
Kannuksen kansalaisopiston kurssit kevät 2018

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä Kannuksen opiston kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus.

KANNUKSEN KANSALAISOPISTON KURSSIT >

 
Pietarsaaren opiston kurssit kevät 2018

Taitokeskus Kankuri tekee koulutusyhteistyötä Pietarsaaren suomenkielisen työväenopiston kanssa. Ilmoittaudu kursseille: www.opistopalvelut.fi/pietarsaari/

PIETARSAAREN OPISTON KURSSIT >

Taitokurssit

Mannerheiminaukio 3
Kokkola, 67100
Katso kaikki Tapahtumat tästä Tapahtumapaikka