Kankuritalo

sisustustekstiilejä

Kankuritalo

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola puh 06 8328550, kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi ma-to 9-17, pe 10-18 ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan www.facebook.com/taitokeskipohjanmaa

Taitokurssit

Kankurin kursseille osallistuminen on helppoa, kurssit ovat kaikille avoimia, etukäteistaitoja ei juurikaan tarvita, ohjausta saa kädestä pitäen ja taito karttuu tekemisessä. Kurssit järjestetään Taitokeskus Kankurissa Kokkolassa. Kursseilla on opetus- ja materiaalimaksu. Ilmoittaudu kursseille: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi  tai p. 06 8328550. Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen kurssia. Peruuttamatta jätetyistä kursseista veloitetaan puolet opetusmaksun suuruudesta.

 

Neulegraffiti Brennerinpuistoon 12.7.-9.10.2018

Neulegraffitin tekoon on osallistunut yhteensä noin 250 henkilöä! Puiston avajaiset 10.10.2018 klo 10. Tervetuloa ihastelemaan!

Neulegraffitin osallistujat >

 

Lue syksyn asiakaslehtemme verkossa!

ASIAKASLEHTI SYKSY 2018 >

 

Kutomo on kodinsisustajan työpaja

LUE LISÄÄ KUTOMOSTA >

 

TAITO Käsityökoulu

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa ja Sievissä. Käsityökouluun voivat hakea 7-9-vuotiaat tytöt ja pojat. Lisäksi Kokkolassa toimii aikuisten käsityökoulu, johon voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16-vuotta täyttäneet.

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

 

Taideroihu

Taideroihu on Taito Keski-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan konservatorion ja Lasten ja nuorten kuvataidekoulun yhteishanke, joka tuo taidepajatoimintaa, käsityötä, tanssia, musiikkia ja kuvataidetta alueen koulujen iltapäiviin. Pajat on suunnattu 2.-6.-luokkalaisille lapsille ja yläkouluilaisille nuorille.

TAIDEROIHU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

 

Loistavaa - Strålande, lasten ja nuorten kulttuuriviikon pajat 10.-21.11.2018

Kokkolan Lasten ja nuorten kulttuuriviikkoa vietetään marraskuun alussa teemalla “Pienessa isoa”. Kaikki kaupungin kulttuuritoimijat tarjoavat laatuaikaa lapsille, nuorille ja perheille. Kankurin pajat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

LOISTAVAA - STRÅLANDE >

 

Kokkolanseudun opiston kurssit syksy 2018

Kankuri tekee laajaa koulutusyhteistyötä KSO:n kanssa. Syksyn kurssit ja ilmoittautuminen 23.8.2018 alkaen www.kokkola.fi/kso-kni.

KOKKOLAN SEUDUN OPISTON KURSSIT >

 

KanTo kansalaisopiston kurssit syksy 2018

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä KanTo kansalaisopiston (Kannus-Toholampi) kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus.

KANTO KANSALAISOPISTON KURSSIT >

 

Pietarsaaren opiston kurssit syksy 2018

Taitokeskus Kankuri tekee koulutusyhteistyötä Pietarsaaren suomenkielisen työväenopiston kanssa. Ilmoittaudu kursseille: www.opistopalvelut.fi/pietarsaari/

PIETARSAAREN OPISTON KURSSIT >

Taitokurssit

Mannerheiminaukio 3
Kokkola, 67100
Katso kaikki Tapahtumat tästä Tapahtumapaikka