Kankuritalo

sisustustekstiilejä

Kankuritalo

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
p. 06 8328550, kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi
ma-to 9-17, pe 10-18, ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan
www.facebook.com/taitokeskipohjanmaa

Taitokurssit

Kankurin kursseille osallistuminen on helppoa, kurssit ovat kaikille avoimia, etukäteistaitoja ei juurikaan tarvita, ohjausta saa kädestä pitäen ja taito karttuu tekemisessä. Kurssit järjestetään Taitokeskus Kankurissa Kokkolassa. Kursseilla on opetus- ja materiaalimaksu. Ilmoittaudu kursseille: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi  tai p. 06 8328550. Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen kurssia. Peruuttamatta jätetyistä kursseista veloitetaan puolet opetusmaksun suuruudesta.

 

Käsityöretriitti Kruununvoudintalo ke 7.8. klo 12-17

Hemmottele itseäsi! Käsityöretriitissä otetaan kudonta rennolla tavalla haltuun uudentyyppisten välineiden avulla luovuutta korostaen. Tarjolla runsas lounas ja kahvit idyllisessä Kruununvoudintalossa Kokkolassa, Kaarlelankatu 43.

Weaving RoadShow -hankkeen aloitus, Tuula Puoskari
Luento + työpaja, Niina Hiltunen LuovaKudonta™
Tutustu tuftaukseen ja kokeile Punch needle -työvälinettä
Kehyskudontapaja

Osallistumismaksu 40 euroa, sis. tarjoilun.

Ilmoittaudu etukäteen: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi tai p. 06 8328550.

Käsityöretriitti Kruununvoudintalo 2019 ohjelma>

 

Kutomo on kodinsisustajan työpaja

LUE LISÄÄ KUTOMOSTA >

 

TAITO Käsityökoulu

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa, Sievissä, Kaustisella ja Pietarsaaressa. Käsityökouluun voivat hakea 7-9-vuotiaat tytöt ja pojat. Lisäksi Kokkolassa toimii aikuisten käsityökoulu, johon voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16 vuotta täyttäneet.

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

 

Taideroihu

Taideroihu on Taito Keski-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan konservatorion ja Lasten ja nuorten kuvataidekoulun yhteishanke, joka tuo taidepajatoimintaa, käsityötä, tanssia, musiikkia ja kuvataidetta alueen koulujen iltapäiviin. Pajat on suunnattu 2.-6.-luokkalaisille lapsille ja yläkouluilaisille nuorille.

TAIDEROIHU LISÄTIETOA >

 

Loistavaa - Strålande, lasten ja nuorten kulttuuriviikon pajat 9.-20.11.2019

Kokkolan Lasten ja nuorten kulttuuriviikkoa vietetään marraskuun alussa teemalla “Kaikki kiertää - Allt cirkulerar”. Kaikki kaupungin kulttuuritoimijat tarjoavat laatuaikaa lapsille, nuorille ja perheille. Kankurin pajat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

LOISTAVAA - STRÅLANDE >

 

Kokkolanseudun opiston kurssit syksy 2019

Kankuri järjestää kursseja yhteistyössä Kokkolan seudun opiston (KSO) kanssa. Kursseille ilmoittaudutaan opiston internet sivujen kautta.

Syksyn kurssit ja ilmoittautuminen 26.8.2019 klo 18 alkaen  opistopalvelut.fi/kokkola. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

 

KanTo kansalaisopiston kurssit syksy 2019

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä KanTo kansalaisopiston (Kannus-Toholampi) kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

 

Pietarsaaren opiston kurssit syksy 2019

Taitokeskus Kankuri tekee koulutusyhteistyötä Pietarsaaren suomenkielisen työväenopiston kanssa. Ilmoittaudu kursseille: www.opistopalvelut.fi/pietarsaari/ Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

Taitokurssit

Mannerheiminaukio 3
Kokkola, 67100
Katso kaikki Tapahtumat tästä Tapahtumapaikka