Muotoilubussi

muotoilubussi

Muotoilubussi 

MUOTOILUN MATKASSA 

Muotoilubussi vie käsityöohjausta kylille ja tapahtumiin. Kirjastoautossa saa vinkkejä käsitöihin ja käsityöalan kirjallisuuteen sekä tarvikkeiden ja välineiden lainaamiseen.

Tilaa MUOTOILUBUSSI sinne, missä  haluat harrastaa käsitöitä, oppia tuotteiden suunnittelua ja tutustua erilaisiin käsityötekniikkoihin. Bussi tulee kotiisi, kylätalolle, kouluille, päiväkoteihin ja palvelukoteihin. Kokoa ryhmä tai tule yksin oppimaan uutta ja jakamaan omaa osaamistasi muille!

Valloitetaan käsitöillä!

Lisätietoja asiasta
Tuula Puoskari 044 3363500, tuula.puoskari (at) taitokeskipohjanmaa.fi
facebook.com/muotoilubussi
muotojamatka.simplesite.com

 
TAITO KÄSITYÖKOULU 

Kannuksessa toimii taiteen perusopetuksen käsityökoulu. Ryhmät kokoontuvat viikoittain. Luokka-asteita on 6. Uusien oppilaiden ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15-16.30. Kysy vapaita paikkoja kaikista ryhmistä. Lukuvuosi alkaa viikolla 34.
Lukukausimaksu 95 e, sisaralennus muilta sisaruksilta -7. 

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

Kannuksessa tapahtuu

Käsityöpäivä

Nautittavaa tekemistä, koukuttavia tekniikoita, mukavaa yhdessäoloa, hyvää ohjausta ja ihania ideoita, upeita malleja. Vapaa pääsy, vain materiaalit. KSL-opintokeskus tukee kurssia.

Pe 6.10. klo 10-15. Kuura-lapaset ja muut neuleet
Pe 10.11. klo 10-15. Lämpöpullonpäällinen
La 25.11. klo 10-14. Tee omat joululahjat, tekemispaketit

 KSL_opintokeskus
KANNUKSEN KANSALAISOPISTON KURSSIT

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä Kannuksen kansalaisopiston kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus. Järjestämme muun muassa taitopajoja ja lyhytkursseja. Sievin taitokeskus vastaa Taitopaja-kudonta Eskolan opetuksesta.

KANNUKSEN KANSALAISOPISTON KURSSIT >

Tapahtumat