Rauhoita mielesi, ota omaa aikaa, nauti tekemisestä ja iloitse kädentaidoistasi. Löydä omat kurssisi ja tule mukaan toimintaamme! Pidämme huolen turvaväleistä, käytämme maskia ja huolehdimme käsihygieniasta, niin että unelmat käsityön parissa pääsevät toteutumaan.

 

PILKE & SOINTU asiakasilta Taito Shop Kankurissa

Tervetuloa to 4.3. klo 17-18.30 PILKE & SOINTU Asiakasiltaan Kankuriin. Valmista moderni minitekstiili Pilke tai Sointu -makramee. Mukavaa yhdessätekemistä ja pientä tarjoilua. Tule mukaan vaikka yhdessä ystävän kanssa. Ei kurssimaksua vain materiaalit 32 e / 20 e.
Ilmoittaudu tästä >

HIDASTA ELÄMÄÄ -luento Naistenpäivänä

Kankurissa ma 8.3. klo 17-20 hyvinvointivalmentaja Leena Erika Vainion luento luovuudesta mindfulnessin näkökulmasta.
Tule kohtaamaan itsesi myötätuntoisesti, läsnäolevasti ja luovasti. Vapaan askartelun ja liikkeen avulla huomaamme lempeästi sisäämme kertyneet tunteet, ajatukset ja stressireaktiot. Virtaavan työskentelyn avulla pystymme vapauttamaan itsemme huolista ja keskittymään siihen, mihin voimme itse vaikuttaa ja lisäämään näin keveyttä ja iloa.
Ota mukaan mukavat vaatteet, villasukat sekä avoin utelias tutkimusmatkailijan mieli.Osallistuminen 20 e / jäsen 10 e / aikut 5 e.
Ilmoittaudu mukaan >

METSÄN MÄTTÄÄT -tuftaus

Merkitse kalenteriisi myös ma 15.3. ja 22.3. klo 17-20.
Metsän mättäät -kurssilla valmistetaan tuftattu seinätekstiili itse suunnitellen ja luovasti toteuttaen hyvinvointivalmentaja Leena Erika Vainion kanssa, Tuftaus on nopea ja hauska tapa kuvioida pintoja tyynyihin ja seinävaatteisiin. Kurssin aikana voit lainata tuftausneulan ja kehikon kotiin. Kurssimaksu 28 e / jäsen 26 e / aikut 14 e + materiaalit 35-45 e.
Ilmoittautuminen tapahtuu Taitojärjestön verkkokaupassa. Voit maksaa kurssimaksun heti tai valita maksun paikan päällä. Jäsen- ja aikuhinnan voi maksaa ainoastaan paikan päällä.
Ilmoittautumislinkki >

Myös sähköposti- ja puhelinilmoittautuminen on edelleen mahdollista, kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi, 044 3363504.