Makeaa maaliskuuta!

Miksi makeaa? – Voimme tehdä elämästämme makeaa herkullisen värikkäillä käsitöillä. Yhtenä esimerkkinä Leena Erika Vainion ihana ryijy ILO. Myymme tätä herkullisen värikästä ryijyä valmiina Taito Shop Kankurissa. Lisäksi myymälämme ja verkkokauppamme tarjoaa mitä ihanimpia käsityö tekemispaketteja sekä materiaaleja, unohtamatta monia muita valmiita käsityönä valmistettuja tuotteita.

Olemme kanssasi toteuttamassa käsityöunelmia ammattitaitoisella henkilökunnalla. Seuraa henkilökuntamme esittäytymistä facebookissa ja instagramissa. Kuvat on ottanut Sinikka Ojala. Näin tulemme tutuksi ja toivommekin, että olet meihin rohkeasti yhteydessä ideoillasi ja toiveillasi. Otamme niitä mielellämme vastaan!

Tällä hetkellä emme varmuudella tiedä tulevaa, sitä kuinka koronarajoitukset vaikuttavat toimintaamme. Lähdemme siitä, että kokoonnumme pienryhmissä, joiden henkilömäärä määräytyy aina, olemassa olevien suositusten mukaan. Pidämme huolen turvaväleistä, käytämme maskia ja huolehdimme käsihygieniasta, niin että unelmat käsityön parissa pääsevät toteutumaan.

Olemme valmistaneet myös verkkokursseja käyttöönne. Tartu tilaisuuteen! Lisätietoja ja ilmoittautuminen >

Kurssitarjonnassamme on mm. seuraavaa:

Taitokeskus Kankuri, Mannerheiminaukio 3, Kokkola

Käsityöharrastuksesta hyvinvointia ja rentoutumista teemaamme järjestämme hyvinvointivalmentaja Leena Erika Vainion luennon ja luovan hetken mindfulnessin näkökulmasta ma 8.3. klo 17-20. Tule kohtaamaan itsesi myötätuntoisesti, läsnäolevasti ja luovasti. Vapaan askartelun ja liikkeen avulla huomaamme lempeästi sisäämme kertyneet tunteet, ajatukset ja stressireaktiot. Ota mukaan mukavat vaatteet, villasukat sekä avoin utelias tutkimusmatkailijan mieli. Osallistuminen 20 e / jäsen 10 e / aikut 5 e.

Metsän mättäitä tehdään tuftaustekniikalla itse suunnitellen ja luovasti toteuttaen ma 15.3. ja 22.3. klo 17-20. Osallistuminen 28 e/jäsen 26 e/aikut 14 e + materiaalit 35-45 e.

Hopeaketjuja ja -koruja valmistetaan la 13.3. ja 27.3. klo 9.30-15. Osallistuminen 35 e/jäsen 33 e/ aikut 17 e.

Kohti pääsiäistä mennään perhepajan merkeissä to 25.3. klo 17-19 huovuttaen ripustettavia pääsiäismunia. 20 e/ perhe sis. materiaalit. Lisäksi valmistetaan Munakulhoja pääsiäisruholle tai koristeille la 27.3. klo 10-14. varaa aikaa 2 h, 22 e / jäsen 20 e + materiaalit 22 e/2 kulhoa.

 

 

Taitokeskus Kalajoki, Raahentie 1 & Taitokeskus Sievi, Kantolantie 8

Pilke-minitekstiili on Anna Kuukan suunnittelema uusi, moderni tekstiili. Tule valmistamaan tekstiili pe 19.3. klo 10-12 materiaalihinnoin 32 e.

Kurssitarjonnastamme lisää ja ilmoittautuminen:
https://taitokeskipohjanmaa.fi/kurssit-ja-palvelut/kurssit/
Voit ilmoittautua myös puhelimella tai s-postilla.
Kokkola: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi p. 044 3363504,
Kalajoki: kalajoki@taitokeskipohjanmaa.fi p.050 5136489,
Sievi: sievi@taitokeskipohjanmaa.fi p. 050 5135229

Huomaathan, kun liityt jäseneksemme, on kurssimaksut jäsenhintaan ja lisäksi muita jäsentarjouksia kuukausittain. Jäsenyyden voit hankkia myös lahjaksi! Tue taidon tarinaa:
https://taitokeskipohjanmaa.fi/yhdistys/liity-jaseneksi

 

Jäsenille maaliskuussa
trikoo -matonkuteet -10%

Jäsenmaksu 2021 15 € kalenterivuosi.
Etu voimassa taitokeskuksissamme.

 

Käsityöinspiraatiota kevättalveen


Hauska Tirlittan miniryijy. Tekemispaketti.
75,00 €

Tirlittan miniryijy tekemispaketti sisältää materiaalit ja kuvallisen ohjeen yhteen puna- tai sinisävyiseen ryijyyn.

 

 

 

 

 

 


Sointu makramee seinävaate Tekemispaketti
20,00 €

Tarvikepaketti sisältää kuvallisen ohjeen ja materiaalit. Lisäksi tarvitset sakset ja mittanauhan.