Tuulan terveiset syyskuu 2020

Kaunis ruska laskeutuu ympärillemme

Tänä syyskuun värikkäänä aamuna on ilo kirjoittaa teille meidän upeasta uutisestamme: Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry / Taitoliitto nimettiin Unescon aineettoman kulttuuriperinnön asiantuntijajärjestöksi toisena organisaationa Suomesta. On hienoa olla osa tätä asiantuntijajärjestöä ja palvella teitä, käsitöistä innostuneita asiakkaitamme!

Lue lisää >

Upea värien hehku täyttää luonnon. Myös meidän lankamme ja matonkuteemme hehkuvat värejä. Meiltä löytyy mukava kattaus PIRKANMAAN lankoja. Valikoimiin on tulossa myös AURINKOKEHRÄN uusia lankoja ja erä DROPSin lankoja sekä Luotolainen tikkuri tekemispakettina. Seuraa uutiskirjettämme ja somea!

Taitojärjestön vuoden 2020 käsityötekniikka on vuoleminen. Teemavuoden huipentuma on Vuole oma virkkuukoukku by Molla Mills -workshop ti 29.9. klo 17.30-20.30. Virkkuukoukun vuolemisen jälkeen aloitetaan Molla Millsin suunnitteleman hedelmäpussin virkkaaminen.

Roosa-nauhakampanja alkaa viikolla 39. Roosa nauha -lankoihin on tullut kaksi ihanaa uutta väriä, upea tummansininen ja kaunis vaaleanvihreä. Taito Pirkanmaa on tehnyt uuden ohjekuvaston, jossa herkkien mallien rinnalla on reippaan värisiä sukkamalleja. Vietämme 9.-10.10. Pukeudu Pinkkiin -päiviä, jotka on omistettu Roosa nauha -neulelangoille ja -malleille. Mukana myös paikallisia neuleiden valmistajia. PaaPiin Anniina Isokangas on suunnitellut Kankurille uuden kivan Jussi-malliston, jossa on sukat ja kaulahuivi. Mallisto julkaistaan 10.10. näytöksessä, jossa esittelemme myös PaaPii Designin tuotteita. Tervetuloa seuraamaan näytöstä klo 12!

Tule kokemaan tunnelmallinen Villapipoja ja viiniä -ilta 9.10. Cafe & Bar BeachRoséssa Kalajoen hiekkasärkillä, Tuomipakantie 5. Illan aikana saat ohjausta Cousteau-pipon, Chunky beanien ja muiden muhkeiden pipojen neulomiseen ja nautit tarjoilusta viinin kera. Ilmoittaudu 25.9. mennessä kalajoki@taitokeskipohjanmaa.fi, p. 0505136489, saat lisätietoja ja laskun sähköpostiisi. Hinta 25 e sis.tarjoilun ja ohjauksen.

Taitokeskus Sievissä kokoontuu maanantaisin 21.9.–30.11. klo 12-15 kankaankudonnan ryhmä, jossa opitaan rakentamaan ja kutomaan sisustus- ja vaatetuskankaita. Vielä ehtii mukaan! Kurssimaksu 63 e + materiaalit käytön mukaan. Kurssi jatkuu keväällä 11.1.–.12.4.
Ilmoittaudu: sievi@taitokeskipohjanmaa.fi

Turvallisuus on meille tärkeää. Näkyvyyttä pimenevissä illoissa antaa vaikkapa Päivi Makkosen suunnittelema heijastinnauha, joka tulee myyntiin Taito shop Kankuriin syksyn aikana. Pidetään huoli myös turvaväleistä ja käsihygieniasta! Pysytään terveenä ja huolehditaan siitä, että voimme toteuttaa unelmiamme käsityön parissa myös ohjatusti.

Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla verkkosivujamme ja facebook-sivujamme:

facebook.com/taitokeskipohjanmaa/

facebook.com/taitokeskuskalajoki/

facebook.com/taitokeskussievi/

 

Kaunista syksyä!
Tuula