Tuulan terveiset

Tuulan terveiset

Normaali arki ja rutiinit ovat rikkoutuneet kaikkialla Suomessa. Se hermostuttaa ja tekee olon levottomaksi. Siksi onkin hyvä, että aivot ja kädet saavat jotain muuta toimintaa. Tartu siis käsityöhön, ravitse aivojasi käsien työllä ja anna mielen levähtää kaiken huolen ja murheen keskellä.

Poikkeustilanteen värittämä arki koettelee myös käsityöalan yrittäjiä ja meitä Taito-järjestön maakunnallisia yhdistyksiä. Meitä on Suomessa kaikkiaan 17. Toimimme monissa toimipisteissä ja työllistämme ison määrän ihmisiä. Kannamme huolta siitä, kuinka te kaikki käsityön ystävät pärjäätte pienentyneissä piireissänne, mutta yhtälailla meillä on suuri huoli sydämellämme myös itsestämme, kuinka tästä eteenpäin.

Nyt on sopiva hetki osoittaa tukea suomalaiselle käsityölle. Hankkimalla tuotteita, materiaaleja ja tarvikepaketteja verkkokaupoistamme, tuet samalla suomalaisen taidon tarinaa. Samalla löydät itsellesi mielekästä tekemistä hiljentyneisiin päiviin.

Tulemme palvelemaan teitä 30.3. alkaen pääosin verkkokaupan, noutopisteemme ja kotiinkuljetuksen (kerran viikossa) välityksellä ma-pe klo 9-17. Muistathan, että voit tehdä tilauksen meille myös niin, että me valmistamme sinulle käsityötuotteen tarpeesi mukaan. Oman verkkokauppamme lisäksi valtakunnallinen verkkokauppa taitoshop.fi palvelee myös kellon ympäri, missä tahansa itse oletkin.

Kuva: Usva Torkki

Parhaiten saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla verkkosivujamme ja facebook-sivujamme:

facebook.com/taitokeskipohjanmaa/

facebook.com/taitokeskuskalajoki/

facebook.com/taitokeskussievi/

 

Pidetään huolta ennen kaikkea toisistamme, mutta myös toimialastamme. Nyt jos koskaan on aika kiinnittää huomiota omiin hankintoihin ja valita vastuullisesti kotimainen toimija.

 

Tuula