Weaving RoadShow

Weaving RoadShow - käsityöyrittäjyyttä maaseudun nuorille

Weaving RoadShow hankkeessa  viedään taitoa ja tietoa kudonnasta ja käsityöyrittäjyydestä RoadShowna kouluille yhdessä Keski-Pohjanmaan yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan yrittäjien, Taito Etelä-Pohjanmaan ja alan yrittäjien kanssa.

Jokaisen mukaan lähtevän koulun kanssa suunnitellaan yhdessä RoadShow vierailupäivä. Vierailupäiväien tavoitteena on tehdä yrittämisen kynnys matalaksi ja kertoa nuorille kankaankudonnan yrittäjyydestä ja käsityöyrittäjyydestä. Työnäytöksen ja työpajojen kautta halukkaat voivat kokeilla kudontaa kangaspuilla, sylipuilla ja kudontakehyksillä.

Koululaiset pääsevät myös kuulemaan käsityöyrittäjien omia kokemuksia yrittäjyydestä vierailupäivänä ja hankkeen  yritysvierailuina alan yrityksissä. Lisäksi hankkeessa järjestetään alussa ja lopussa Weaving RoadShow seminaarit.

Hankkeen toteutusaika on 01.03.2019- 31.12.2020.  Hanketta rahoittaa Leader Pirityiset ja Leader Aisapari.

 

Weaving RoadShow päivä Kaustisen Kansantaiteenkeskus pe 28.8.2020

Toimittaja Jenny Lehtinen johdattaa päivän aikana kehyskudontaan, Weaving RoadShow kiertueen tunnelmiin, kudonta-alan yrittäjien arkeen, käsityökasvatukseen ja lastenkulttuuriin eri asiantuntijoiden avustamana.

Päivän ohjelma: Weaving RoadShow päivä

Tarjoilumaksu on 30 euroa. Maksu peritään seminaaripaikalla.

Sitova ilmoittautuminen 10.8.2020 mennessä kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi.

Olisimme iloisia jos jakaisit kutsua omaan verkostoosi. Tapahtumaamme voi jakaa myös facebookin kautta: facebook.com/taitokeskipohjanmaa

Paikka: Kansantaiteenkeskus 28.8. klo 9-15.30 Jyväskyläntie 3, Kaustinen