Taito Keski-Pohjanmaa ry vuosikokous

Hyvät Taito Keski-Pohjanmaa ry:n jäsenet!  Kiitos kun tuet Taidon tarinaa!

Järjestämme yhdistyksen vuosikokouksen teamsin avulla. Mikäli teams yhteys ei ole mahdollista voit tulla myös kokouspaikalle mukaan. Paikalle tulevilla on mahdollista tutustua kokousta ennen klo 17.15-17.50 taitokeskus Kankurin KÄYTÄVÄ-GALLERIAAN ja Taito Shop KANKURIN tuotevalikoimaan Mannerheiminaukio 3, Kokkola.

Toivomme ennakkoilmoittautumista alla olevan ohjeen mukaan.

Kokous pidetään to 24.3. klo 18.00 niin, että nykyisen hallituksen jäsentä (osa) ja toiminnanjohtaja on läsnä kokouspaikassa (Kankuri Mannerheiminaukio 3) muut hallituksen jäsenet ovat teamsin kautta etäyhteydellä. Jäsenenä olet lämpimästi tervetullut kokoukseen paikan päälle tai etäkokoukseen mukaan. Tätä varten pyydän sinua ilmoittamaan kokoukseen osallistumisestasi, osallistutko teamsilla vai tulet paikan päälle viimeistään 22.3. Teamsiin osallistumalla laita viestiin myös sähköpostiosoitteesi tuula.puoskari@taitokeskipohjanmaa.fi

Kokousmateriaali ja linkki osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille jäsenille sähköpostitse 23.3.

Ajatuksia viime vuodesta (2021):

Käsin tekeminen on luovuutta, nautintoa, itsensä toteuttamista ja uuden oppimista. Mielihyvää tuovat aidot materiaalit ja persoonalliset tuotteet, taitojen kehittyminen, onnistumisen tunne sekä käsityön sosiaalinen ja kulttuurinen ulottuvuus; esteettisyys, eettisyys ja ekologisuus. Hyvää mieltä tuo myös uskallus tarttua uuteen. Tänä koronapandemian aikana olemme perinteisten toimintatapojemme rinnalle kehittäneet tapoja kohdata asiakkaat ja olemme muokanneet toimintaamme uusiin tilanteisiin sopivaksi. Tässä erityisesti näkyy henkilöstön sitoutuneisuus, joustavuus, rohkeus ja aktiivisuus uusiin toimintatapoihin. Vuoden aikana suunnittelimme ja toteutimme uusia verkkokursseja ja videoita asiakkaiden käyttöön. Mm. yrittäjistä ja eri tekniikoista tehdyt videot ovat katsottavissa https://taitokeskipohjanmaa.fi/kurssit-ja-palvelut/hankkeet/innocrafts/ ja https://taitokeskipohjanmaa.fi/kurssit-ja-palvelut/hankkeet/weaving-roadshow/

Kaupungit, kunnat, Opetus- ja kulttuuriministeriö ovat avustaneet vuonna 2021 toimintaamme kiitettävästi. Olemme erittäin tyytyväisiä saamastamme arvostuksesta. Tulevaisuuden otamme vastaan toiveikkaana ja innokkaalla tarmolla. Kehitämme edelleen palvelujamme.

Parhaiten saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla verkkosivuamme ja facebook-sivujamme, sieltä löytyy välillä myös mukavia vinkkejä käsitöihin:

facebook.com/taitokeskipohjanmaa       facebook.com/taitoshopkankuri

instagram.com/taitokeskipohjanmaa      instagram.com/taitoshopkankuri

Myös Taito-lähettiläämme instagrammissa kertovat toiminnastamme, seuraa #annanpuikoilla #lauranissi #onnenapiloita

 

Kaunista alkanutta kevättalvea!

Tuula

Taito Keski-Pohjanmaa ry:n hallitus