Taito Shop Kankuri

Taito Shop KANKURI

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
puh +358 (0)6 8328550, +358 (0)44 3363504
kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Avoinna ma-ti, to-pe 9-17, ke 9-18.30
Ryhmille ja tilauksesta sopimuksen mukaan
www.facebook.com/Kankuritalo/

Edelleenkin tavoitteena on estää viruksen leviämistä yhteiskunnassa, turvata terveydenhuollon kantokyky ja suojella erityisesti riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä. Taito Shop Kankurissa noudatamme THL:n ohjeita mahdollisen hyvin.

Ole ystävällinen ja asioithan meillä terveenä. Jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin. Ohjeistamme näin myös henkilökuntaamme.

  • Vältä tarpeetonta käsikontaktia. Suosi lähimaksua maksupäätteellä.
  • Yski ja aivasta kertakäyttönenäliinaan tai hihaan.
  • Muista turvaväli.
  • Pidetään huolta toisistamme!

Tullessasi Kankuriin käytä eteisessä käsidesiä ja noudata ovessa olevia ohjeita.

Tuotevalikoimamme koostuu tekemispaketeista sekä inspiroivista käsityömateriaaleista. Kankurin omasta tuotannosta, kodin sisustustuotteista, yksilöllisistä asusteista, paikkakuntatuotteista, sekä tuliaisiksi sopivista Kokkolan paahtimon kahveista. Tuotteemme ovat oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä, arkeen ja juhlaan, kauniisti paketoituna. Meiltä myös Kokkola 400 -tuotteet.

Osa tuotevalikoimasta on tarjolla Taito Shop Kankurissa Mannerheiminaukio 3 ja osan löydät omasta verkkokaupastamme taitokeskipohjanmaa.fi/verkkokauppa tai valtakunnallisesta verkkokaupastamme taitoshop.fi.

Palvelemme teitä edelleen myös verkkokaupassa sekä Kokkolan alueella noutopisteen ja kotiinkuljetuksen välityksellä. Tekemispaketit ja valmiit tuotteet voi tilata postin kautta toimitettavaksi ympäri Suomen. Halutessasi voit valita toimitustavaksi Nouto Taito Shop Kankurista: Voit maksaa tuotteen verkkokaupassa ja noutaa sen Taito Shop Kankurin noutopisteestä, Mannerheiminaukio 3 Kokkola. Näin sinun ei tarvitse olla kontaktissa muiden kanssa ja säästät toimitusmaksun hinnan. Soitamme sinulle ja sovimme noutopäivän, kun olemme vastaanottaneet tilauksen. Noutopiste on avoinna ma-pe 9-17.

Jos asut Kokkolassa voit maksaa tuotteen verkkokaupassa ja tilata kotiinkuljetuksen Kokkolan keskustan alueelle (6 e) sekä Kälviälle ja Öjaan (12 e). Kotiinkuljetukset tehdään kerran viikossa torstaisin.

Otamme tilauksia vastaan myös puhelimella, soita 044 3363504: Tilatut tuotteet voi noutaa Taito Shop Kankurin noutopisteestä, Mannerheiminaukio 3 Kokkola. Maksa ostoksesi noutopisteessä pankkikortilla. Käteistä emme valitettavasti voi ottaa vastaan.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös ePassi -mobiilisovelluksella.

Tuotteemme ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi.

Onni elää käsityössä!

Pikku KANKURI

Raahentie 1, 85100 Kalajoki
puh 08 460998
kalajoki (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Avoinna ma-to klo 9-17 ja pe 9-15
www.facebook.com/taitokeskuskalajoki/

Myymälässä on hyvin varustettu materiaalikauppa, josta saa sekä matonkuteita että erilaisia käsityötarvikkeita, paperi-, pellava-, puuvilla- ja muita käsityölankoja, yhdistyksen omia käsityön tekemispaketteja ja käsityöohjeita.

Käsityötarvikkeiden kauppa

Kantolantie 8, 85410 Sievi
puh 08 481331
sievi (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Avoinna ma, ti ja to 9-17, ke 10-17, pe 9-15
www.facebook.com/taitokeskussievi/

Valikoimissa on reiluja, kauniinvärisiä matonkuteita, erilaisia käsityölankoja, paperi-, pellava- ja muita erikoislankoja kaikenlaisten käsityötuotteiden valmistukseen ja intohimoiseen harrastamiseen.

Pukeudu pinkkiin päivät pe-la 9. ja 10.10.

Pukeudu pinkkiin päivät pe-la 9. ja 10.10.

Pukeudu pinkkiin päivät pe-la 9. ja 10.10. Kokkolalaisen vaateyrityksen PaaPii Designin luotsaaja Anniina Isokangas on suunnitellut suositusta Jussi -kuosistaan ja Roosa nauhalangoista yhdistyksellemme upeat Jussi -kirjoneulesukat sekä -kaulaliinan. Mallisto...

Villapipoja ja viiniä Kalajoella

Villapipoja ja viiniä Kalajoella

Villapipoja ja viiniä Kalajoella Pe 9.10. klo 18–22; tarjoilu ja ohjaus 25 e + materiaalit. Cousteau-pipo, Chunky beanie tai muita muhkeita pipoja. Ilmoittaudu 25.9. mennessä kalajoki@taitokeskipohjanmaa.fi, saat lisätietoja ja laskun sähköpostiin. Kurssipaikka: Cafe...

Nuppu Print ompelupaja 11.9.2020

Nuppu Print ompelupaja 11.9.2020

Ompele mekko Nuppusesta! Voit ommella valitsemasi mekon: hihaton Kiuru tai Peipponen valmistuu yhdessä illassa, Peippoa tai Kultarintaakin voi aloittaa, mutta niitä ei ehdi saada valmiiksi asti. Pajamaksu 32 €/henk. (ei sisällä materiaaleja), max 8 henk. Toteutetaan,...