Taitokeskus Kankuri Kokkola

Taitokeskus Kankuri

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
p. 06 8328550, 044 3363504, kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Avoinna ma-pe 9-17
Ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan.
www.facebook.com/taitokeskipohjanmaa 
#taitokeskipohjanmaa

Taitokurssit

Kankurin kursseille osallistuminen on helppoa, kurssit ovat kaikille avoimia, etukäteistaitoja ei juurikaan tarvita, ohjausta saa kädestä pitäen ja taito karttuu tekemisessä. Kurssit järjestetään Taitokeskus Kankurissa Kokkolassa. Kursseilla on opetus- ja materiaalimaksu.

Kursseille voi ilmoittautua Taitojärjestön verkkokaupassa, sähköpostilla kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi tai puhelimitse 044 3363504. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssi tulee peruuttaa viimeistään 3 pv ennen kurssin alkua sähköpostilla kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi, jolloin palautamme maksamasi kurssimaksun. Muussa tapauksessa veloitetaan puolet kurssimaksusta. Jos kurssi peruuntuu kokonaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse 3 arkipäivää ennen kurssia.

Kun asioit meillä

Huomioithan yleiset ohjeet, joiden avulla yhdessä voimme rajata viruksen leviämistä:
–        Vältä tarpeetonta käsikontaktia
–        Suosi lähimaksua maksupäätteellä
–        Jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin
–        Ohjeistamme näin myös henkilökuntaamme
–        Pidetään huolta toisistamme

 

Lue asiakaslehtemme verkossa!

ASIAKASLEHTI SYKSY 2022 >

 

Kutomo on kodinsisustajan työpaja

LUE LISÄÄ KUTOMOSTA >

 

TAITO Käsityökoulu

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa, Sievissä ja Kaustisella ja Pietarsaaressa. Käsityökouluun voivat hakea 6-9-vuotiaat lapset. Lisäksi Kokkolassa toimii aikuisten käsityökoulu, johon voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16 vuotta täyttäneet.

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

Kankurin kudontakoulu

Kankurin kudontakoulussa opit kankaanrakentamista, kankaankudontaa sekä kudotun työn suunnittelua. Lisäksi opit toimimaan muiden kurssilaisten kanssa tiiminä yhdessä oppien ja tehden. Kankurin kudontakoulu sopii kaikille kudonnasta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän kanssa.

LUE LISÄÄ >

 

Sisustuskoulu

Sisustuskoulu tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden alan koulutukseen hakeutuville, alan vaihtajille tai sisustussuunnittelusta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sisustusalan tehtävissä työskenteleville. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän kanssa.

LUE LISÄÄ >

 

 

Kokkolanseudun opiston kurssit

Kankuri järjestää kursseja yhteistyössä Kokkolan seudun opiston kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/kokkola. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

 

KanTo kansalaisopiston kurssit

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä KanTo kansalaisopiston (Kannus-Toholampi) kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

Pietarsaaren opiston kurssit

Taitokeskus Kankuri tekee koulutusyhteistyötä Pietarsaaren suomenkielisen työväenopiston kanssa. Ilmoittaudu kursseille: www.opistopalvelut.fi/pietarsaari/ Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

Kokkolan kurssit