Taitokeskus Kokkola

Taitokeskus Kokkola

Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
p. 06 8328550, 044 3363504, kokkola (at) taitokeskipohjanmaa.fi
Avoinna ma-pe 9-17
Ryhmille myös muina aikoina sopimuksen mukaan.
www.facebook.com/taitokeskipohjanmaa 
#taitokeskipohjanmaa

Taitokurssit

Taitokeskus Kokkolan kursseille osallistuminen on helppoa, kurssit ovat kaikille avoimia, etukäteistaitoja ei juurikaan tarvita, ohjausta saa kädestä pitäen ja taito karttuu tekemisessä. Kurssit järjestetään Taitokeskus Kokkolassa. Kursseilla on opetus- ja materiaalimaksu.

Kursseille voi ilmoittautua Taitojärjestön verkkokaupassa, sähköpostilla kokkola@taitokeskipohjanmaa.fi tai puhelimitse 044 3363504. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssi tulee peruuttaa viimeistään 3 pv ennen kurssin alkua sähköpostilla kokkola@taitokeskipohjanmaa.fi, jolloin palautamme maksamasi kurssimaksun. Muussa tapauksessa veloitetaan puolet kurssimaksusta. Jos kurssi peruuntuu kokonaan, perumme kurssin viimeistään 3 päivää ennen kurssia ja palautamme maksetut kurssimaksut.

Kurssi- ja pajamaksun voi maksaa kurssiverkkokaupassa. Jos maksat ePassilla tai Tyky+ seteleillä, valitse ilmoittautuessasi maksu paikan päällä.

Taitokeskuksen pylväskäytävän eteen saa jättää auton kurssin ajaksi ilman aikarajoitusta. Kirkkoa vastapäätä on parkkipaikka, jossa on muutamia paikkoja ilman aikarajoitusta. Kaupungintalon takana on myös rajoitukseton parkkipaikka. Muuten keskustan parkkipaikoissa on 1-2 h aikarajoitus ja tarvitset parkkikiekon.

Iltakursseilla ei yleensä pidetä yhteisiä taukoja. Lauantaikursseilla pidetään yksi yhteinen lounas/evästauko. Tiloissamme on keittiö.

 

Lue asiakaslehtemme verkossa!

ASIAKASLEHTI KEVÄT 2023 >

 

Kutomo on kodinsisustajan työpaja

LUE LISÄÄ KUTOMOSTA >

 

TAITO Käsityökoulu

Taito Keski-Pohjanmaa järjestää käsityön taiteen perusopetuksen käsityökoulua Kokkolassa, Kalajoella, Kannuksessa, Sievissä ja Kaustisella ja Pietarsaaressa. Käsityökouluun voivat hakea 6-9-vuotiaat lapset. Lisäksi Kokkolassa toimii aikuisten käsityökoulu, johon voivat hakea kaikki asiasta kiinnostuneet 16 vuotta täyttäneet.

TAITO KÄSITYÖKOULU LISÄTIETOA JA HAKULOMAKE >

Kudontakoulu

Kudontakoulussa opit kankaanrakentamista, kankaankudontaa sekä kudotun työn suunnittelua. Lisäksi opit toimimaan muiden kurssilaisten kanssa tiiminä yhdessä oppien ja tehden. Kudontakoulu sopii kaikille kudonnasta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän kanssa.

LUE LISÄÄ >

 

Sisustuskoulu

Sisustuskoulu tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden alan koulutukseen hakeutuville, alan vaihtajille tai sisustussuunnittelusta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sisustusalan tehtävissä työskenteleville. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän kanssa.

LUE LISÄÄ >

 

 

Kokkolanseudun opiston kurssit

Taitokeskus Kokkola järjestää kursseja yhteistyössä Kokkolan seudun opiston kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen opistopalvelut.fi/kokkola. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

 

KanTo kansalaisopiston kurssit

Taito Keski-Pohjanmaa tekee koulutusyhteistyötä KanTo kansalaisopiston (Kannus-Toholampi) kanssa. Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/kannus. Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

Pietarsaaren opiston kurssit

Taitokeskus Kokkola tekee koulutusyhteistyötä Pietarsaaren suomenkielisen työväenopiston kanssa. Ilmoittaudu kursseille: www.opistopalvelut.fi/pietarsaari/ Kurssit löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.

Kokkolan kurssit