Tervetuloa mukaan toimintaamme vuonna 2021!

Aloitamme vuoden käsityöunelmilla!
Ota mukava asento ja tutustu tarjontaamme.
Lue näköislehti >
Ilmoittaudu mukaan kursseille, koulutuksiin, kutomoon ja tapahtumiimme. Pidämme huolen turvaväleistä, käytämme maskia ja huolehdimme käsihygieniasta, niin että unelmat käsityön parissa pääsevät toteutumaan. Ohjeet vastuullisesti huomioiden, voimme järjestää laadukasta ja mukavaa tekemistä käsityön parissa. Tule mukaan, kutsu ystäväsi tai perheenjäsenesikin!
Onni elää käsityössä!

Taitojärjestön vuoden 2021 käsityötekniikka on Parsi ja paikkaa. 
Reikä rakkaassa villapaidassa, sukanpohjassa tai takinliepeessä ei ole syy siirtää vaatetta pois käytöstä. Vanha tapa korjata, huoltaa ja uudistaa vaatteita parsimalla ja paikkaamalla on tärkeää ottaa käyttöön, koska ympäristötekona se vähentää paisuvaa tekstiilijätemäärää. Rikki rakastettu vaate on entistä arvokkaampi itse korjattuna.Tule tekemään parsintapakkaus pienryhmissä, käy tutustumassa valmiisiin paikkaustarvikkeisiin: Pioni-parsinta-arkki ja neulepaikat. Seuraa Parsi ja paikkaa -videoita ja opi lisää Käsityölauantai Kokkolan Kankurissa la 16.1. klo 10–14. ja käsityöpäivät taitokeskuksissa Kalajoella ja Sievissä pe 22.1. klo 15–17. Ilmoittaudu etukäteen Kankurin parsintapakkauspajaan: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi, 0443363504. Kalajoella ja Sievissä kauden avajaiset parsimisen ja paikkaamisen parissa ilmoittautumatta.Tervetuloa opettelemaan vaatteiden paikkaamista ja korjaamista myös ompelukoneen avulla Kankurin avoimeen Arjen taito -käsityöpajaan keskiviikkoisin klo 16–18.30; vain materiaali- ja työvälinemaksu. Käytössä on ompelukone, saumuri, valikoima käsityöntekemisen ideoita, materiaaleja ja tekemispaketteja. Kerro käsityötoiveesi etukäteen tai tule tekemään kuukausiteeman aiheita.

Vuoden alkuun kuuluu myös Talvenvirtaa-mysteerineulonta! Neulomme lämpimiä villasukkia yhdessä tammikuun alussa alkavana mysteerineulontana. Mysteerineulonta, josta somessa käytetään lyhennettä mkal, tarkoittaa vaihe vaiheelta julkaistavaa ohjetta, jonka lopputulos paljastuu vasta viimeisessä vaiheessa. Ohje julkaistaan viidessä osassa nettisivulla www.taito.fi. Ensimmäinen osa julkaistaan 5.1.2021 klo 9 ja siitä eteenpäin jokainen osa aina perjantaina ja tiistaina eli 8.1./ 12.1./15.1. ja 19.1. Talvenvirtaa-sukkiin tarvitset Olli-sukkalankaa, jota myydään Taito Shop Kankurissa, taitokeskuksissamme ja nettikaupassamme: Olli -villasukkalanka.

Tässä esimakua ja asiakaslehdessämme on lisää kevään ohjelmastamme.
Joka vuosi tavoitteenamme on saada toimintaamme jäseniä. Oletko sinä yksi heistä? Jäsenillemme on läpi vuoden tarjolla hyviä jäsenetuja.
Kun liityt jäseneksi tammikuun aikana, saat lahjaksi 10 € alekupongin materiaaleihin ja tekemispaketteihin, etu käytettävissä myymälässä, taitokeskuksissa tai verkkokaupassamme.
Jäsenyys on voimassa vuoden 2021. Jäsenyyden voit hankkia myös lahjaksi!
Liity jäseneksi

Tammikuun ajan Taito Shop Kankurissa TAMMIALE!
Alessa erä kankaita, neulelenkoja sekä puikkoja -30% jopa -50%