Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Kalajoen kaupunki / Arktinen meri – rannikkopalvelujen kehittämishanke A75715
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki
Y-tunnus: 0185924-7

Yhteyshenkilö:
Janne Anttila
janne.anttila@hiekkasarkat.fi
044 563 0001


Rekisterin käsittelijä

Taito Keski-Pohjanmaa ry
Mannerheiminaukio 3,
67100 KOKKOLA
Y-tunnus: 0198187-5

 

Rekisterin nimi

Arktinen neuloosi -neulontakilpailun osallistujarekisteri

 

Tietojen kerääminen ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kalajoen kaupunki kerää Arktinen neuloosi -nimisen neulontakilpailuun osallistuvien nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron kilpailuun liittyvää kontaktointia ja kilpailutyön palauttamista varten. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. 

 

Rekisterin suojaaminen

Kerättyä rekisteriä säilytetään Taito Keski-Pohjanmaan tiloissa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Osallistujien henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja rajattu siten, että tietoihin pääsevät käsiksi ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus ja jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään.

 

Oikeus tietojesi tarkastamiseen ja korjaamiseen

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu ja saada sinua koskevat virheelliset tiedot korjatuksi. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, milloin tahansa. Tarkastuspyyntö esitetään sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisteröidyn henkilöllisyydestä varmistutaan ennen tietojen antamista.

Rekisteriä säilytetään 31.12.2022 saakka, jonka jälkeen tiedot poistetaan.