Drops Cotton Merino -lanka 50 g

4,00 

DROPS Cotton Merino on pehmeä 50% merinovilla- ja 50% puuvillalanka joka ei kutita.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

DROPS Cotton Merino -lanka sopii erityisen hyvin ympärivuotisiin palmikko-, koho- ja helmineuleisiin, eikä kutita.

Lanka on yhdistelmä extra fine merinovillaa ja pitkitä puuvillakuituja. Merinovillaa ja puuvillaa ei ole karstattu yhteen. Tämän ansiosta kuitujen kaikki ominaisuudet pääsevät paremmin esiin ja väreistä ja rakenteesta tulee elävämmät. Merinovilla tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Made in EU.

Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, jolloin langasta tulee ihanan pehmeä, täyteläinen ja joustava. Lanka sopii varsin hyvin kohokuvioneuleisiin. Tämän erikoisen rakenteensa vuoksi, on erityisen tärkeää hoitaa neuletta oikealla tavalla: ole tarkkana neuletiheyden kanssa, on parempi että neulot liian kireästi, kuin että neuloisit liian löyhästi. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä koskaan jätä neuletta likoamaan ja kuivata neule tasona.

DROPS Cotton Merino -lankaa on hyvin mukava neuloa ja neulepinnasta tulee kauniin selkä ja tasainen. Lanka on superwash käsitelty ja pehmeä ihoa vasten ja sopii tästä syystä myös hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin, eikä kutita.

Tällä langalla on Oeko-Tex® sertifikaatti, Standard 100, Class I. Tämä tarkoittaa, että lankaa on testattu, että se ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja ja että sitä on turvallista käyttää. Lanka sopii hyvin myös vauvoille (0-3 vuotta).

Materiaali: 50% Villaa, 50% Puuvillaa
Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 110 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Lisätiedot

Väri

, , , , ,