Jussi kirjoneulehuivi

48,00 

Jussi kirjoneulehuivi tekemispaketti sisältää Roosa nauha -langat (yht. 400g) sekä ohjeen kaulahuivin tekemiseen. Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 3 mm 80 cm, tai sukkapuikot ja pyöröpuikot 40 cm.

Ohje on saatavilla: suomeksi, på svenska, in english.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Jussi kirjoneulehuivi tekemispaketti sisältää Roosa nauha -langat (yht. 400g, 100g/väri) sekä ohjeen hauskan kaulahuivin tekemiseen. Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 3 mm 80 cm tai sukkapuikot ja pyöröpuikot 40 cm.

Jussi huivin on suunnitellut Anniina Isokangas ja se on PaaPii Designin trikoovaatemallistosta ja kankaista tuttu kuosi jo vuosien varrelta. Tutustu myös Jussi villasukkiin ja tee vaikka molemmat.

Huivin leveys on n. 20 cm ja pituun n. 160 cm. Päissä on hauskat pallotupsut. Huivi on pyöröneulosta ja siten kuvio toistuu huivin molemmin puolin.

Roosa nauha -lanka on pehmeä ja sileä villasekoitelanka, jossa on 75 % villaa, 25 % polyamidia. Lanka on fingering paksuista ja vyyhdissä on lankaa 100 g/ n. 420 m.

Jussi huivi on konepestävä 40 °C.

 

Ohje on saatavilla: suomeksi, på svenska, in english.

 

Jussi kirjoneulehuivi tekemispaketti sisältää:

Ohjeen. Koko n.20 x 160 cm

Roosa nauha -lankaa (75 % villa, 25 % polyamidi) n. 400 g. Musta (nro. 55) - Vaaleanpunainen (nro. 57) - Harmaa (nro. 58)- Valkoinen (nro. 47)

Lisäksi tarvitset pyöröpuikot 3 mm 80 cm, tai sukkapuikot ja pyöröpuikot 40 cm

Suunnittelija: Anniina Isokangas / PaaPii Design Oy, paapiidesign.com

Lisätiedot

Ohjeen kieli

suomeksi, på svenska, in english