Karkelo makramee-viirinauha

20,00 

Karkelo makramee-viirinauha tekemispaketti. Hauska viirinauha kotia koristamaan. Paketissa ohje ja kierrenarua n. 12 viirin nauhaan. Lisäksi tarvitset sakset, mittanauhan ja teippiä. Yhden viirin koko 7 x 20 cm. Väri: luonnonvalkoinen tai punainen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Hauskalla makramee-viirinauhalla saat kätevästi juhlatunnelmaa kotiisi. Tarvikepaketti sisältää selkeät kuvalliset ohjeet ja materiaalit n. 12 viirin nauhaan. Lisäksi tarvitset sakset, mittanauhan ja maalarinteippiä.

Tee itse hauska makramee-viirinauha kotia koristamaan. Materiaali on Moppari kierrenaru, luonnonläheinen materiaali, joka sopii erinomaisesti koristeisiin. Karkelo viirinauha toimii koristeena yksinään tai yhdistä useampia. Karkelo viirinauha koristaa juhlat tai voit antaa makrameen lahjaksi - tekemispakettina tai valmiiksi solmeiltuna. Tekniikka on helppo ja koukuttava. Tekemispaketti sisältää selkeän kuvallisen ohjeen sekä narun. Lisäksi tarvitset sakset, mitan ja teippiä. Viirinauha on nopea valmistaa viiri kerrallaan. Tee niin pitkästi kuin haluat. Materiaali riittää n. 4 m mittaiseen 12 viirin nauhaan.

 

Materiaali: Moppari kierrenaru

Värivaihtoehdot: luonnonvalkoinen, punainen

Koko: yksi viiri n. 7 x 20 cm

Valmistaja: Taito Keski-Pohjanmaa, Kokkola

Lisätiedot

Väri

,