Lilli-ontelokude, vyyhti

14,00 

 

Tuotemerkki: Lankava

Materiaali_ 80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri

Koko: 1 kg = n. 220 m

Muoto: Vyyhti

Puikot: 15–25 mm

Virkkuukoukku: 7–9 mm

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lilli-ontelokude on tasalaatuinen, pyöreä ja napakka kierrätyspuuvillainen ontelokude matonkudontaan ja virkkaukseen, ja miksei myös neulepuikoille, kun haluat tehdä jotakin suuremmassa mittakaavassa. Lilli on suositun kori- ja mattovirkkausgenren ykköstähti.

Lilli-ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa: Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne pesukoneessa kirjopesuohjelmalla. Kuteet tulee lingota hyvin, mahdollisimman kuiviksi. Lilli-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä pieniä eräkohtaisia eroja.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , , , , ,