Roosa nauha -lanka 50 g

6,50 

Roosa nauha -lanka on pehmeää 100 % villalankaa. Lanka on DK paksuista, tex 285 x 2, pallokerässä on lankaa 50 g/ n. 85 m. Puikkosuositus on 3½-4. Lahjoitamme 50 g pallokerästä 0,50€ Roosa nauha -keräykseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Roosa nauha -lanka on pehmeää 100 % villalankaa. Lanka on miellyttävä neuloa ja Roosa nauha -langasta tehdyt käsityöt kestävät käyttöä. Lanka on DK paksuista, tex 285 x 2, pallokerässä on lankaa 50 g/ n. 85 m. Puikkosuositus on 3½-4. Suosittelemme Roosa nauha -langalle hellää käsinpesua ja tasokuivausta. Lahjoitamme 50 g pallokerästä 0,50€ Roosa nauha -keräykseen.


Taitojärjestö osallistuu valtakunnalliseen Roosa nauha -keräykseen. Olethan kanssamme tukemassa syöpätutkimusta!
Voit tehdä sen helposti ostamalla Roosa nauha -lankoja. Taito Pirkanmaan tuottamissa Roosa nauha -langoissa on ihania vaaleanpunaisen ja roosan sävyjä, sekä pirteitä pinkkejä. Mukana on myös harmaan ja sinisen sävyjä, joista saat lisää värejä käsitöihisi. Taitojärjestö lahjoittaa jokaisesta myydystä Roosa nauha -langasta n. 10 % osuuden Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta ja pyritään turvaamaan hoidon korkea taso sekä kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja. Yhteistyö Roosa nauhan kanssa sopii hyvin Taitojärjestön kestävää kehitystä ja vastuullista kuluttamista toteuttaviin arvoihin. Tehdään yhdessä hyvää!

Taito Pirkanmaa Oy:n Pirkka-langat ovat olleet markkinoilla jo lähes 50 vuotta. Pirkka-langat ovat suomalaisia lankoja, ne värjätään ja vyötetään Suomessa. Suomessa tehdyn jatkojalostuksen osuus on suuri. Värjäyksessä käytetään EU-standardien mukaisia värejä ja toiminta on ympäristöviraston antamien ympäristöohjeiden mukaista. Pirkka-lankoihin tehdään omat villasekoitukset useista villalaaduista EU:n alueella sijaitsevissa kehräämöissä. Sekoitussuhteen määrää aina kunkin langan käyttötarkoitus. Pirkka-langat ovat ekologisia, koska ne ovat kestäviä, kierrätettäviä ja värjäys- prosessi ei kuormita luontoa. Lankojen jalostaminen tapahtuu pienellä alueella, jolloin kuljetukset ovat mahdollisimman vähäisiä.

Tule mukaan, osta Roosa nauha -lankoja, tehdään hyvää yhdessä!

Roosa nauha -villalanka:

  • lahjoitamme 50 g kerästä 0,50 € Roosa nauha –keräykseen – tee hyvää itselle ja muille!
  • laadukas materiaali, joka kestää käyttöä
  • kauniit värit
  • Valmistaja: Taito Pirkanmaa Oy
  • Materiaali: 100 % villa
  • pallokerä: 50 g/ n. 85 m
  • puikkosuositus 3½-4 mm
  • Tiheys: 21 s x 27 krs = 10 cm
  • Hoito-ohje: käsinpesu

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , ,