Talvipuutarha kanavakirjontapakkaus

62,00 

Taulusarja kanavakirjonnalla. Tekemispaketti.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KIR-KAN-TAL-PUN Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Piristä kotia itsetehdyllä kanavatyöllä!

Talvipuutarhan kukat tehdään kanavakirjonnalla. Pienet taulut sopivat monenlaiseen sisustukseen ja tuovat hauskaa kontrastia ja lämpöä myös pelkistettyyn kotiin.

Kukat kirjotaan kanavapistoilla ruutupiirroksen mukaan lankoja laskemalla. Kirjontapohjassa on suuret ruudut ja kirjontalanka on paksua villaa, joten kirjominen on nopeampaa ja helpompaa kuin perinteiset kanavatyöt.

Tekemispaketti sisältää selkeän kuvallisen ohjeen, kirjontapohjat ja kirjontalangat. Lisäksi tarvitset ison kanavaneulan (esim. ryijyneula) ja sakset sekä maalarinteippiä kirjontapohjan reunojen suojaamiseen.

Paketin langat riittävät kolmeen erilaiseen kukkamalliin, ritarinkukka, jouluruusu ja tulppaani. Kukissa kauniit punaisen sävyt, pohja valkoista villalankaa. Valkoinen lanka on Pirkka-lankakartan puhtaan valkoinen, mutta värissä on silti lämmin, hieman kellertävä sävy täysin valkoista seinää vasten.

Kehystä valmiit työt haluamallasi tavalla tai yhdistä muuhun kankaaseen ja ompele vaikkapa tyynyiksi. Kehykset eivät sisälly pakettiin.

Taulun koko: 25 x 25 cm (kirjontapohja 35 x 35 cm)
Materiaali:
Kirjontalanka Vahva Pirkka 100 % villa, kanavakangas 100 % puuvilla 1,8 ruutua / cm