Toimitusehdot

Tervetuloa taitokeskipohjanmaa.fi -verkkokauppaan.

Seuraavassa on yleiset verkkokauppatoimintaa koskevat sopimusehdot, joihin pyydämme tutustumaan ennen ostotapahtumaa.

1. YLEISET EHDOT

Taitokeskipohjanmaa.fi -verkkokauppa on Taito Keski-Pohjanmaa ry:n (0198187-5) ylläpitämä verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Taito Keski-Pohjanmaa ry:n myymälä Kankuri. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan -verkkokaupan ja Asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Kankuri pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät taitokeskipohjanmaa.fi-kotisivuilla.

Kankuri ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Kankurin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Kankuri on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

Taitokeskipohjanmaa.fi -verkkokauppa myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle, yhteisöille, yrityksille.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.

Toimitusaika-arvio on 2-8 työpäivää. Kankuri ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua taitokeskipohjanmaa.fi -verkkokaupan
tilausjärjestelmään.

Rekisteröityminen: Asiakas pystyy luomaan verkkotunnukset käyttämällä rekisteröitymislomaketta. Asiakas tällöin rekisteröityy taitokeskipohjanmaa.fi -sivuston käyttäjäksi. Kankurilla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Asiakas vastaa Kankurille antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot on tallennettu Kankurin asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Kankurilla on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/523) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa taitokeskipohjanmaa.fi/tietosuojaseloste.

3. TUOTTEET JA HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta, ellei toisin ole mainittu. Taitokeskipohjanmaa.fi -verkkokaupan hinnat voivat poiketa myymälöidemme hinnoista. Pidätämme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Emme myy kuluttajakaupan tuotteita jälleenmyytäväksi.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

4. MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot » 

5. TOIMITUSTAVAT

Toimituskumppani on Posti. Toimitustapoina Suomessa on käytössä Nouto Postin pakettiautomaatista, Nouto valitsemastasi Postista ja Postin kotiinkuljetus. Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella. Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

Nouto Postin pakettiautomaatista 7,90 eur
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Nouto valitsemastasi Postista 7,90 eur
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaasi kun noudat lähetystä.

Postin kotiinkuljetus 18,90 eur
Postin kotiinkuljetus on helppo tapaa vastaanottaa lähetys. Pienemmät lähetykset toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajalle arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2-8 työpäivää tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotetta luvatussa aikataulussa, ilmoitamme siitä Asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan lähetyksen sisällön 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa.

Nouto Taito Shop Kankurista
Jos sinun on mahdollista hakea tilaamasi tuote suoraan Taito Shop Kankurista (Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola), voit valita toimitustavaksi Nouto Taito Shop Kankurista. Silloin maksat verkkokaupassa ainoastaan tuotteen hinnan, ei postituskuluja. Tilauksen tultua soitamme sinulle ja sovimme, milloin tuote on noudettavissa.

Kankurin kotiinkuljetus
Voit maksaa tuotteen verkkokaupassa ja tilata Kankurin kotiinkuljetuksen Kokkolan keskustan alueelle (6 e) sekä Kälviälle ja Öjaan (12 e). Kotiinkuljetukset tehdään kerran viikossa torstaisin.

6. PALAUTUS

Suomessa postimyynnin ja verkkokaupan kautta tilatuissa käyttämättömissä tuotteissa on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38), jonka kuluessa voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä paketin mukana tulevalla peruuttamislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi. Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Huom. Tuote ei ole käyttämätön, jos siinä on nähtävissä selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa. Tuotteissa on oltava palautettaessa myös hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

Rajoitukset palautusoikeudessakuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

kohta 3) ”sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;”

kohta 4) ”sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua;”

Palauttaminen Postin kautta
Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta jolla vastaanotit lähetyksen.

HUOM. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaukset sekä tuotteissa on oltava hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lisäksi mukana on oltava kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Kankuri ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään Asiakkaalta.

7. REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa Kankuriin joko sähköpostilla kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi tai kirjeenä.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen tavarantoimittajaa vastaan kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.