Taito Keski-Pohjanmaa ry

Keskipohjalainen käsityö on elävää kansankulttuuria ja jokaisen oikeutta luovuuteen ja taitoon.

Taito Keski-Pohjanmaa ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnalliseen Taitojärjestöön kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona. Yhdistyksen toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne ja työssä korostuu aikaa kestävä muotoiluosaaminen.

Toiminnan tavoitteena on käsityön arvostuksen nostaminen, käsityötaidon ylläpitäminen ja lisääminen, uuden korkeatasoisen ja omaleimaisen käsityön kehittäminen sekä käsityöyrittäjyyden vahvistaminen

Tätä työtä tekee yhdessä kanssanne 10-14 työntekijäämme vuosittain. Koulutusten ja neuvonnan asiakasmäärä on vuosittain 10 000-13 000 ja käsityökoululaisten määrä 250-300. Lisäksi messut ja näyttelymme kohtaavat noin 70 000 henkilöä.

Tervetuloa käsityön maailmaan!

PALVELUT

Taito Keski-Pohjanmaa ry:n keskeisiä palveluja ovat käsityökurssit ja työpajat, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, Taito-yrityspalvelut, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta Muotoilubussilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut.

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksen toiminta on kaikille avointa, tervetuloa harrastamaan käsityötä ja myös tukemaan keskipohjalaista käsityökulttuuria. 
LISÄTIETOA

Taito Keski-Pohjanmaa ry
Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola
+358 (0)6 8328550, kankuri (at) taitokeskipohjanmaa.fi