Taito Keski-Pohjanmaa ry

Taito Keski-Pohjanmaa ry

 

Taito Keski-Pohjanmaa ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnalliseen Taitojärjestöön Taitoliittoon kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona. Taitoliitto akkreditoitiin syksyllä 2020 Unescon aineettoman kulttuuriperinnön suojelua koskevan yleissopimuksen asiantuntijaorganisaatioksi. Ilo on olla mukana tässä liitossa! Yhdistyksemme toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne ja työssä korostuu aikaa kestävä muotoiluosaaminen.

 

Arvopohjamme:

Luovuus – on itsensä toteuttamista, hyvinvointia ja joustavaa toimintaa

Taito – on jatkuvaa oppimista ja se kasvaa tekemällä

Rohkeus – on uskallusta, kokeilla ja epäonnistua

Yrittäjyys – on vastuunkantoa käsityöalan yrittäjyydestä ja työllisyydestä

Vastuullisuus – on kestävää kehitystä ja huolehtimista tulevista sukupolvista sekä yhdenvertaisuudesta

 

Onni elää käsityössä!

 

 

Toimintaamme tukevat:

                         

 

PALVELUT

Taito Keski-Pohjanmaa ry:n keskeisiä palveluja ovat käsityökurssit ja työpajat, käsityöalan koulutus, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, kuntouttava työtoiminta, tyhy-toiminta, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, käsityöyrittäjyyden tukeminen, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta Muotoilubussilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut.

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksen toiminta on kaikille avointa, olet jäsen tai et, tervetuloa harrastamaan käsityötä ja myös tukemaan keskipohjalaista käsityökulttuuria. Mikäli haluat tukea toimintaamme ja liittyä jäseneksi:


LUE LISÄÄ >