Nyt tulee kivaa uutista!

Kuulimme neulojien toiveen ja suunnittelimme kirjo- ja pintaneulesukkia eränkävijöille ja lähimetsäseikkailijoille, joiden kengännumero on 40–45. Osa ohjeiden sukista onnistuu aloittelijoiltakin, mutta myös harjaantuneille neulojille löytyy haastetta. Lehti itsellesi, lahjaksi ja langat mukaan taitokeskuksistamme. Neulomisen iloa ja lämpimiä varpaita!

Kurssitarjontamme jatkuu!

Lisätietoja löydät ja ilmoittaudu Kokkolan, Sievin ja Kalajoen kursseille taitokeskipohjanmaa.fi/kalenteri/ ellei toisin mainita. Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle sähköpostitse kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi. Jos paikka vapautuu, ilmoitamme sinulle ja kysymme lisätietoja. Tartu käsityön ihanaan maailmaan. Odotamme teitä!

Taitokeskus Kankuri Kokkola Mannerheiminaukio 3, Kokkola:

Kierrä, kaarra, kohtaa -käsityökiertue 16.11. ja 17.11. klo 17-19

Käsityöpajoissa kohtaavat perheet eri kulttuureista pajukranssia tehden. Tervetuloa yhdessä vanhempi/lapsi tekemään perheellesi tai lahjaksi kaunis syksyinen kranssi. Työpaja on ilmainen.

Kudo huivi sylikangaspuilla 19.11. klo 09:30 – 15:00

Kudo huivi sopivin värien ja materiaalein pehmeästä villalangasta. Kurssilla opit laittamaan loimen sylipuihin ja aloittamaan kutomisen. Sylipuut saa kätevästi kassiin, joten voit ottaa puut mukaan ja jatkaa kutomista kotona omaan tahtiin. Sylipuut, ohjeet ja videot saat lainaan 16.12. asti.

Pärevalo ja -valokori 21.11. klo 17:00 – 20:00

Punottu tunnelmallinen valotaulu tai vinottain punottu valokori paperilangasta. Kun avaat langan valmiiksi ennen kurssia, saat tuotteen valmiiksi illan aikana. Nouda materiaali etukäteen.

Joulusukka 23.11. klo 17:00 – 20:00

Tule tekemään joulusukka koristeeksi oveen tai takanreunalle. Materiaalina villa. Valmiiksi leikatut kankaat ja koristeet, sommittele omat kuviot ja kiinnitä kirjontapistoilla. Ompele valmiiksi käsin tai koneella.

Mitäpä joulu olisi ilman kaislatähteä?

Kaislatähti 26.11. klo 9:00 – 15:00

Valollinen kaislatähti luonnonmateriaalista punoen.

Luonnonsaippua 7.12. klo 17:00 – 19:15

Saippuanvalmistusta valmiista saippuamassasta. Voit tehdä myös rasioita. Lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Käytävä-galleriassa, Kokkolassa, Mannerheiminaukio 3:

VALLATON VILLA marras- ja joulukuun ajan.  Näyttely on avoinna ma-pe 9 -17.

Joulukuun alusta alkaen galleria ja Taito Shop Kankuri on avoinna myös la 10-14.

Gallerian näyttelyn on koonnut Taito Keski-Pohjanmaa yhteistyössä aktiiviharrastajien ja Isokummun kehräämön kanssa. Näyttely on erinomainen käyntikohde eri-ikäisille. Erityisesti lapset saavat näyttelyn kautta kuvan, kuinka lampaan villasta saadaan lankaa ja mitä kaikkea langasta voidaan valmistaa.

Taitokeskus Kalajoki, Raahentie 1:

Soijavahakynttilät 7.12. klo 17:45 – 20:00

Vala savuttamattomia soijavahakynttilöitä. Käytössä värejä ja muotteja.

Joulusaippua 13.12. klo 17:45 – 20:00

Saippuanvalmistusta valmiista massasta. Tuoksuja, väriaineita ja muotteja. Alle 10-vuotias yhdessä aikuisen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan taitokeskipohjanmaa.fi/kalenteri/. Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle sähköpostitse kalajoki@taitokeskipohjanmaa.fi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi. Jos paikka vapautuu, ilmoitamme sinulle ja kysymme lisätietoja. Tavoitat meidät myös puhelimitse 0505136489

Taitokeskus Sievi, Kantolantie 8:

Päre-valo ja valokori 28.11.2022 klo 17:00 – 20:00

Päre valo

Mehiläisvahakynttilät Sievi 12.12.2022 klo 17:00 – 19:15

Tee mehiläisvahalevystä pyörittäen kauniit kynttilät. Mehiläisvaha on 100 % luonnontuote ja se palaa savuttamatta.

Ilmoittaudu mukaan https://taitokeskipohjanmaa.fi/kalenteri/  Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle sähköpostitse sievi@taitokeskipohjanmaa.fi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi. Jos paikka vapautuu, ilmoitamme sinulle ja kysymme lisätietoja. Tavoitat meidät myös puhelimitse 0505135229.

Seuraa jouluun liittyviä kursseja: taitokeskipohjanmaa.fi/kalenteri/

Tervetuloa myös jouluiseen Taito Shop Kankuriin!

Myymälämme palvelee ma-pe 9 -17.

Joulukuun alusta alkaen Taito Shop Kankuri on avoinna myös la 10-14.

Tutustu tuotteisiimme myös: taitoshop.fi

Jäsenillemme tarjoamme marraskuussa tekemispaketit -10%.

Terkuin!

Tuula

Kursseistamme, työpajoistamme ja tapahtumistamme tiedotamme facebook.com/taitokeskipohjanmaa ja Instagram @taitokeskipohjanmaa. Seuraa sivuja, niin saat ajankohtaista tietoa myös taitokeskus Sievin ja Kalajoen toiminnasta.