Kesä on mitä parhaita aikaa tutustua käsityömatkailukohteisiin ja tukea suomalaista käsityötä!

Iloitsemme, – jaamme teille käsityön iloa niin materiaaleina, tekemispaketteina kuin valmiina tuotteina tänä kesänä myös tunnelmallisissa kesäkahviloissa. Lisäksi kesäisin palvelemme teitä Taito Shop Kankurissa ja taitokeskus Kankurissa Kokkolassa ma -pe klo 9-17. Taitokeskus Kalajoki on kiinni 16.6.- 8.8. ja Sievin taitokeskus on kiinni 21.6.- 17.8.

Tervetuloa Vohvelikahvilan käsityö Pop up Shopiin!

Kokkolan Vohvelikahvila sijaitsee idyllisessä museokorttelissa Neristanin reunalla, osoitteessa Pitkäsillankatu 26. Vohvelikahvilasta löydät seudun käsityöläisten Kokkola -tuotteet ja ihanat käsityö -tarvikepaketit. Kahvila on avoinna ma-pe 10.30-19, la 10-18 ja su 12-18. Tarjoamme elokuun 22. päivästä lähtien keskiviikkoisin elokuun loppuun klo 15-18 käsityöohjausta teemalla, Vohveleita ja virkkausta.

Havulan kesän käsityökahvila ja näyttely Kalajoella!

Havulan Kahvila ja näyttelytila ovat avoinna ma 28.6.-1.8. ma-su klo 11-18, osoitteessa Plassintie 56, Havulan kartanon pihapiirissä. Kesän ohjelmassa mm. Väri-iloa yhteisnäyttely 3.-31.7. Leena Erika Vainio ja Taito Keski-Pohjanmaa.

Kesäinen käsityötori kokoontuu Havulassa 3.7. klo 11-17, lisäksi klo 13-15 meitä ilahduttaa Nuppu Printin kesäkiertue kesäisten kankaiden, korujen ja pienesineiden kanssa.
Lisäksi tarjoamme Hilkan käsityöpajoja:

La 3.7. klo 12-15 Laululintu tuftattu pikkutaulu.

Ti 6.7. klo 12-15 Kukkien loistoa -paja, Kalajoen Kukkatalo.

Ti 13.7. klo 12-17 Hilkan Käsityöretriitti. Tule neulomaan neulepaikkoja, myynnissä tekemispaketteja, ohjeita, tarvikkeita ja ihania materiaaleja. Voit ottaa omat langat, puikot ja neuloa omaa neuletta tai neulepaikkoja. Paikalla lähituottajia tuotteineen.

Ti 20.7. klo 12-15 Miniamppeli makrameetekniikalla.

Ti 27.7. klo 12-15 Lasten käsityöpaja, alle 5-v. yhdessä vanhemman kanssa.

Havulan kesän ohjelma päivittyy koko ajan, joten kannattaa seurata tiedotteita. Musiikkia, teatteria …yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa. Mm musiikkipajoja to ja pe.

Tutustu myös: Valon Taito: Jooga ja kädentaitoretriittiin. Lisätietoja www.valontaito.fi

Taitokeskus Kankuri, Kokkola

Kokkolassa taitokeskus Kankurissa toteutamme tuttuun tapaan non stop painopajoja 13.7. alkaen heinäkuun loppuun ti, ke ja to klo 12-14. Tule tekemään vaikka oma majakkataulu leimasinpainannalla! Kesäkuun tapahtumia siirsimme heinä-elokuulle johtuen vallitsevasta koronatilanteesta, joten vielä ehtii hyvin ilmoittautua: Lasten käsityöleirit 5.7. saippua, 6.7. painanta, 12.7. puutyö ja 19.7. kankaanpainanta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen > Lasten käsityöleiri Kokkola

Lasten kesäkudonta siirtyi ti-pe 3.-6.8. klo 10-14. Kudo kangaspuilla matto tai tyyny. Sopii yli 10-vuotiaille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen > Lasten kesäkudonta Kokkola

Sievin taitokeskukseen Lasten käsityöresidenssiin on vielä tilaa. Päivät kuluvat mukavasti: Kudonta 8.-11.6. klo 10-14; Kankaanpainanta 15.-16.6. klo 12-15; Puutyöpaja 17.-18.6. klo 12-15.
Ilmoittaudu > Lasten käsityöresidenssi Sievi

Kalajoen taitokeskuksessa on vielä tilaa Lasten kesäkudontaan. Ilmoittaudu mukaan > Lasten kesäkudonta Kalajoki

Voit ilmoittautua myös puhelimella tai s-postilla:
Kokkola: kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi p. 044 3363504,
Kalajoki: kalajoki@taitokeskipohjanmaa.fi p.050 5136489,
Sievi: sievi@taitokeskipohjanmaa.fi p. 050 5135229

Jäsenille kesäkuussa makrameeamppeli tekemispaketit -10%

Jäsenmaksu 2021 15 € kalenterivuosi.
Etu voimassa taitokeskuksissamme.

Tutustu myös käsityön verkkokauppaamme!

Ihanaa kesää teille kaikille!

Tuula

Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla verkkosivujamme ja facebook-sivujamme:

facebook.com/taitokeskipohjanmaa/

facebook.com/taitokeskuskalajoki/