Tuulan terveiset

Elokuun lähestyessä

Olemme tehneet yhdistyksessämme muutoksia, jotka näkyvät eniten Taitokeskus Kankurissa ja Taito Shop Kankurissa Kokkolassa.

Kutomo on siirretty avarampaan ja ilmavampaan tilaan Taito Shop Kankurin viereen. Kutomon ohjaajat neuvovat mielellään asiakkaita kangaspuiden kanssa, mutta myös omatoiminen kudonta on mahdollista. Tervetuloa rohkeasti mukaan kutomon toimintaan!
Lisätietoja: taitokeskipohjanmaa.fi/kutomo

Kurssitilat ovat Taito Shop Kankurin yhteydessä sekä yläkerrassa tuttuun tapaan. Yläkerrassa on myös Taito käsityökoulun tilat. Talo on täynnä elämää ja tapahtumia!

Kalajoen ja Sievin taitokeskukset avautuvat viikolla 35. Molemmissa taitokeskuksissa kutomo ja kurssitoiminta kutsuvat. Uusia ideoita ja käsillä tekemistä löytyy eri ikäisille. Taitokeskuksista löydät myös ihanat materiaalit ja työvälineet käsitöihin. Ohjaajamme ovat paikalla juuri teitä varten!

Taito Shop Kankuri keskittyy jatkossa käsityömateriaalien ja tekemispakettien myyntiin. Tekemispaketit sisältävät materiaalit ja ohjeen, osa myös tarvittavan työvälineen. Verkkokaupastamme löydät tekemispakettien lisäksi myös valmistuotteita esim. lahjaksi.

Meille on edelleenkin tärkeää, että asioit meillä terveenä. Pidetään huoli turvaväleistä ja käsihygieniasta! Pysytään terveenä ja huolehditaan siitä, että voimme toteuttaa unelmiamme käsityön parissa myös ohjatusti.

 

Elokuun 28. päivänä järjestämme Kaustisen Kansantaiteenkeskuksessa Weaving RoadShow päivän Leader Pirityisen, Leader Aisaparin, Keski- ja Etelä-Pohjanmaan yrittäjien ja Taito Etelä-Pohjanmaan kanssa. Toimittaja Jenny Lehtinen johdattaa päivän aikana Weaving RoadShow kiertueen tunnelmiin, kehyskudontaan, kudonta-alan yrittäjien arkeen, käsityökasvatukseen ja lastenkulttuuriin eri asiantuntijoiden avustamana.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja taitokeskipohjanmaa.fi/weaving-roadshow

 

Syyskuussa olemme mukana Kaupan- ja kulttuurin yössä Kokkolassa. Ohjelmassa on mm. Nuppu Printin ompelupaja Kankurissa pe 11.9. Lisätietoja: taitokeskipohjanmaa.fi/nuppu/

 

Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla verkkosivujamme ja facebook-sivujamme:

facebook.com/taitokeskipohjanmaa/

facebook.com/taitokeskuskalajoki/

facebook.com/taitokeskussievi/

 

Kaunista elokuuta!
Tuula